Vain kaikista nokkelimmat pääsiäistiput löytävät pupujen keskelle piilotetun pääsiäismunan – onnistutko sinä?

Pääsiäisenä on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tänä vuonna kannattaa viettää pääsiäistä kotikulmilla läheisten ihmisten seurassa. Pääsiäistä voi juhlia kotona eristäytymisestä huolimatta. Moni viettää rentoa pääsiäistä vain oman väen kesken. Pääsiäisenä saa nauttia hyvästä ruoasta, ihanasta kevätilmasta ja mahtavasta seurasta.

Läheisten kanssa tulee nykyään pelattua paljon erilaisia pelejä. Internetissä leviää nyt erilaisia arvoituksia pääsiäisen kunniaksi. Yksi kuva-arvoitus erottui selvästi joukosta.

Tehtävänä on löytää pääsiäispupujen joukosta yksi pääsiäismuna. Kyseinen kuva-arvoitus on odotettua haastavampi, sillä kuvassa on kymmeniä erivärisiä pääsiäispupuja.

Löydätkö kuvasta pääsiäispupun?

Tämä kuva-arvoitus vaatii keskittymiskykyä. Tehtävässä ei ole aikarajaa, joten otathan tämän huomioon. Voit halutessasi haastaa ystäväsi nopeuskilpailuun kanssasi. Voittaja on se henkilö, joka löytää pääsiäismunan nopeiten.

Onnistuitko sinä tehtävässä?

Oikea vastaus

Pääsiäismuna on kuvan vasemmassa laidassa valkoisen pääsiäispupun yläpuolella. Vaalean värinen pääsiäismuna ei erota selkeästi kuvasta.

Kirjoita vastauksesi Facebookin kommenttikenttään ja haasta ystäväsi kokeilemaan!

Paina Jaa-nappia, jotta ystäväsikin voivat kokeilla!