13-vuotiaan joululahjatoivelista on saanut vanhemmat sukupolvet repimään hiusverkkonsa raivosta: ”Diorin huuliöjyä”

Joulu on taas, joulu on taas ja sen mukana tietysti valtavat nostalgiaryöpyt. Onkohan ketään, jonka mielestä asiat eivät olleet ennen paremmin?

Eikö olekin kiinnostavaa, kuinka etenkin nuoret olivat niin monen mielestä parempia silloin omassa nuoruudessa…

Lue myös: Rakentajien käsittämätön moka tekee talon myymisen mahdottomaksi – löydätkö virheen 9 sekunnissa?

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Lue myös: Veronikaa, 26, nettikiusataan, koska hän on ”liian seksikäs” – katso nyt, kun hän riisuu kylpytakkinsa

LadBible jakoi hiljattain Amberin X:ään, eli entiseen Twitteriin, jakaman kuvan 13-vuotiaan sukulaistyttönsä joululahjatoivelistan – ja sen parissa saavat kyllä tontut ahertaa!

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Voit nähdä kuvan listasta tästä linkistä.

Rivikaupalla toiveita

Listalta löytyy rivikaupalla toiveita. On mukava huomata, että nykynuoriso on osannut huomioida erilaiset sosioekonomiset erot, sillä listasta löytyy niin klassisia sukkia (toki Nikelta), kuin useiden satojen eurojen arvoiset Airpodit. Jos taas ei kerta kaikkiaan osaa päättää, mitä tälle kullannupulle haluaa lahjoittaa, voi aina valita klassisen ”rahan,” joka on mainittu listassa peräti kahdesti.

Lisäksi listassa toivotaan muun muassa Diorin huuliöljyä, Guccin hajuvettä, hammaskoruja, Kim Kardashianin Skims -merkin muotoilevia alusvaatteita – jotka varmasti ovatkin 13-vuotiaalle se vaatekaapin kulmakivi – ja ”Nirvana -vaatteita”, josta voisi maailman musiikkinörteillä olla hapan sananen sanottavana.

Lista on ymmärrettävästi herättänyt vahvoja reaktioita; aina hilpeydestä järkytykseen. Moni on sitä miltä, että vanhoina hyvinä aikoina osattiin olla tyytyväisiä niin kauan kuin paketista ei paljastunut hiiliä. Nykynuoriso ei tietenkään olisi osannut ottaa siitäkään opikseen, vaan olisi vaatinut uusiutuvia energialähteitä palkkioksi tuhmasta käytöksestään.

Oma toiveeni tälle vuodelle on, että kuvan jakanut Amber päivittäisi perheen kuulumisia Joulupukin vierailun jälkeen…