23-vuotias nainen saa jatkuvia orgasmeja: ”Jos näen komean miehen kaupungilla, tulen heti”

Seksihalut voivat vaihdella hyvinkin paljon – niin eri elämänvaiheissa kuin yksilöiden välillä.

Jotkut ovat tyytyväisiä jos pääsevät vällyjen väliin silloin tällöin, kun taas toiset eivät malttaisi poistua makuuhuoneesta ollenkaan.

On tietysti jokaisen oma asia, kuinka paljon seksiä harrastaa, mutta 23-vuotiaalle Amy Mathewsille korkea libido on ongelma.

Lue myös: Erik petti vaimoaan ja jätti tämän puille paljaille – vaimon nerokas kosto on saanut miljoonat ympäri maailman hurraamaan

Lue myös: Isä järkyttyi tyttären asusta – hänen nerokas opetuksensa on saanut miljoonat ulvomaan naurusta

Lue myös: Miestä syytettiin myymälävarkaudesta – kun myyjä tajusi intiimin virheensä, hän halusi vajota maan alle

Monelle vaginalliselle on vaikeaa saada orgasmi seksin aikana. Oxfordilainen Amy onneksi kuroo umpeen orgasmi-tasa-arvoa oikein pataljoonan edestä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tuli 18 kertaa: ”Olin pyörtyä”

Amyn epätavallinen ominaisuus kävi ilmi hänen ollessaan 18-vuotias, jolloin hänellä oli ensimmäinen oikea poikaystävä. Yhdessä hänen kanssaan Amy oppi nauttimaan seksistä ja kuinka saada orgasmeja.

– Ensimmäisen kerran se tapahtui penetraation ja klitorisstimulaation avulla. Siitä se lähti ja sen jälkeen tulin aina vähintään viisi kertaa, Amy muistelee The Sunille.

Nykyään Amy kuvailee itseään orgasmiriippuvaiseksi, ja toisen poikaystävänsä kanssa hän on onnistunut saamaan yhteensä 18 orgasmia yhden ja saman yhdynnän aikana.

Suurimman osan ajasta Amy saa vähintään yhdeksän orgasmia yhdyntää kohden.

– Jos minulla on joku sängyssä kanssani, saatan pyörtyä, koska se on niin intensiivistä, Amy hymähtää The Sunille.

Kipeytyneet lihakset

Amy kiihottuu helposti ja melkein mistä tahansa. Tämä on merkinnyt sitä, että hän on muun muassa saanut orgasmeja ostoksilla ystävien kanssa – mutta myös illallisella perheensä kanssa.

– Saan orgasmin koskematta itseäni, ja saan niitä useita peräkkäin. Äitini tietää ongelmistani, mutta en tiedä mitä isäni ajatteli, kun aloin yhtäkkiä kiemurtelemaan… Jos näen komean miehen kaupungilla, voin saada orgasmin siinä paikassa, Amy kertoo The Sunille.

Runsas orgasmien määrä on joskus jopa aiheuttaneet Amylle lihaskipua vatsalihaksiin.

Ei pidä kirjaa seksikumppanien määrästä

Nykyään Amy elää sinkkuna. Kolmen poikaystävän jälkeen hän on nyt tajunnut voivansa parhaiten sinkkuna, koska hänellä on niin suuri tarve seksille.

– En usko, että olen harrastanu seksiä yli 100 kanssa, mutta läheltä liippaa. Monet miehet tuntevat suurta painetta, kun he huomaavat, kuinka helppoa minun on tulla. Jos en saa niin montaa orgasmia, monet tuntevat epäonnistuneensa, Amy toteaa.

Onnentyttö! Itseänikään ei haittaisi tehdä vatsalihastreeniä vällyjen välissä kuntosalin sijaan…