Ikärouvalta kysyttiin kypsemmässä iässä ”deittailusta” – odottamaton vastaus sai kaikki ulvomaan naurusta

Uuden kumppanin tapaaminen vanhemmalla iällä ei välttämättä ole kaikista helpointa.

Monet ovat asettuneet aloilleen kauan sitten, joillain on ongelmia, jotka vaikeuttavat suhdetta ja jotkut eivät ole ollenkaan kiinnostuneita seurustelemaan uudelleen.

1930-luvulla syntynyt nainen, joka osallistui ruotsalaiseen tv-ohjelmaan keskustelemaan juuri tästä aiheesta, teki sen suurella menestyksellä – rehellisyytensä ansiosta. Ruotsalaisen naisen nimi on Ingela Larsson.

Göteborgista kotoisin oleva nainen sai koko studion nauramaan, ja vaikka klippi on ruotsinkielinen, olen vakuuttunut, että se ilahduttaa myös suomalaista yleisöä.

Kaikki saa alkunsa, kun TV-juontaja kysyy Ingelalta seurusteleeko tämä.

– Ei, se ei ole niin helppoa, minun on sanottava. Voisin yhtä hyvin sanoa teille, tytöt, varokaa, sillä miehet kuolevat. Ikäiseni miehet, jotka eivät ole naimisissa tai heissä ei ole mitään vikaa, heitä ei yksinkertaisesti ole olemassa, joten pidä omastasi huolta hänen eläessään, hän täräyttää.

Facebook

Miehet ovat kuin käytettyjä autoja

Ingela keksii sitten loistavan vertailukuvan.

– Äiti sanoi minulle nuorempana, että älä juokse miehen tai raitiovaunun perässä, sillä pian tulee uusi. Äiti ei sanonut, että vuosien mittaan matkojen tiheys oli pidempi, sekä miesten että raitiovaunujen osalta.

Facebook

Mutta Ingela ei pysähdy tähänkään.

– Haluan varoittaa teitä, tytöt. Käytettyjen markkinoille tuloon liittyy tiettyjä riskejä. Se on kuin autolla ajamista – maalipinta voi olla hyvä, mutta moottori… Jos nyt jostain ilmestyisi mukava mies, josta olisi nautintoa ja hyötyä ottaisin hänet puhtaaksi harrastukseksi, Ingela lopettaa samalla kun yleisö repeää suosionosoituksiin.

Kuinka ihana Ingela onkaan! Oletko samaa mieltä? Paina nyt JAA-painiketta!