Naapurin tollo tukkii Melissan ajotien jättikivellä – neuvokkaan naisen nerokas kosto kuitenkin saa naapurin kyyneliin

Suhde naapureihin säilyy yleensä hyvänä kunhan pysyy omalla puolellaan ja antaa naapureiden elää niin kuin haluavat. Joidenkin kanssa voi jopa ystävystyä.

Mutta joidenkin ihmisten kanssa yhteistä säveltä ei löydy sitten millään.

Melissa Scruggs ei tule toimeen naapuriensa kanssa. Hei eivät pidä tästä päättäväisestä naisesta, koska hän on toistuvasti pyytänyt heitä rajoittamaan yömyöhälle jatkuvaa juhlimistaan.

Lue myös: Idiootti yritti tuhota perheen upean lumiukon – karma kuitenkin iski millisekunnissa, eikä ilonpilaaja varmaan yritä samaa hetkeen

Lue myös: Kunta kieltäytyi myöntämästä Ericille rakennuslupaa autotalliin – hänen nerokas kostonsa on saanut miljoonat hurraamaan

Lue myös: Isälle riitti poikien puhelimien räplääminen ruokapöydässä – antoi klopeille opetuksen, jota eivät hevin unohda

Melissa Scruggs on geologi, eli tieteilijä, joka tutkii Maata ja sitä muodostavia kiinteitä ja nestemäisiä aineita sekä planeettaamme muokanneita prosesseja.

Naapurit juhlivat

Eräänä iltana naapurit tavalliseen tapaansa juhlivat äänekkäästi keskellä viikkoa, kun Melissalla oli aikainen herätys seuraavan päivänä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Twitter/Melissa Scruggs

Kun tarinamme sankari aamulla väsyneenä meni ulos autolleen, hän huomasi, että naapurit olivat raahanneet suuren kiven parkkipaikalle, joka esti häntä ajamasta ulos parkkipaikalta – mutta humalassa naapurit olivat unohtaneet, millä Melissa tienaa elantonsa.

Repäisi poraa eteenpäin

Niinpä Melissa kävi hakemassa valtavan kiviporan. Kello oli 7 aamulla, ja hän kävi ensin pahoittelemassa tilannetta niille naapureilleen, joiden kanssa hänellä on hyvät välit.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Twitter/Melissa Scruggs

Sen sijaan, että Melissa olisi vain koputtanut naapurin oveen ja raivonnut heille, hän päätti ratkaista asian selkeällä ja vaikuttavalla tavalla.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Twitter/Melissa Scruggs

Näin geologi-idolimme lausui tapahtumista itse Twitterissä:

”Olen saanut katsekontaktin kahteen naapuriin. Toinen nyökkäsi minulle, toinen katsoi minua silmät pyöreänä kuin olisin hullu. Nyt meillä kai on ymmärrys siitä, miten asiat täällä toimivat”, hän kirjoittaa.

Mahtavaa! Oletko samaa mieltä, että Melissa teki oikein? Paina JAA osoittaaksesi kunnioitusta tälle upealle naiselle!