Mies pujotti jotain käsittämätöntä siittimeensä pidentääkseen lemmenleikkejä – lääkärit olivat pyörtyä

Oman kehon tutkiminen on osa prosessia, jolla opit mistä pidät ja mistä et. Siitä on hyötyä sekä itselle että muille, tuleville ”ystäville”.

Tietysti sitä saattaa tehdä joitain arviointivirheitä näillä tutkimusmatkoilla omaan kehoonsa, mutta niistä yleensä oppii ja saa hauskan tarinan.

34-vuotiaana useimmat alkavat jo olla kartalle siitä, mitä nappeja painella – mutta eivät kaikki. Kuten muuan hongkongilaismies, joka joutui hakeutumaan lääkäriin lemmenleikkien seurauksena.

Tapaus on niin erikoinen, että se on noteerattu jopa Urologian tapausraporteissa.

34-vuotias mies joutui joutui turvautumaan penisrenkaaseen, eli nimensä mukaisesti pieneen renkaaseen joka asetetaan peniksen juureen – yleensä estämään orgasmia ja siten pidentämään seksin kestoa.

Penisrenkaita löytyy joka lähtöön ja budjettiin, mutta tarinamme sankari päätti siitäkin huolimatta valita toisin. Tai ehkä kyse oli esteettisestä valinnasta.

Metallinen mutteri kuonossa

Tämä 34-vuotias mies siis päätti pujottaa metallisen mutterin penikseensä. Kun se oli asetettu paikalleen, sitä ei kuitenkaan enää saanut pois.

Kuvan lähde: Wikimedia Commons

Niinpä epäonninen rakastajamme kiidätettiin sairaalaan.

Mutterin poistaminen oli kuitenkin monimutkaista. Kun mies saapui hoitoon, hänen peniksensä oli turvonnut merkittävästi ja mutterin irrottamiseen jouduttiin käyttämään eräänlaista ”timanttisahaa”, koska mikä tahansa ei leikannut päästäkseen metallin läpi, kirjoittaa Ladbible.

Sensuroidut kuvat

Raportista löytyy myös kuvamateriaalia tapauksesta, eivätkä ne ole kaunista katseltavaa.

Sensuroitu kuva, joka on otettu toimenpiteen yhteydessä. 
Lähde: Urology Case Reports

Miehen täytyi jäädä sairaalahoitoon viideksi päiväks ja syödä kahden viikon antibioottikuuri. Kuukauden kuluttua kaikki oli onneksi palautunut normaaliksi.

Ei liian pitkälle kehitetty arvaus on, että 34-vuotias jatkossa luottaa lisensoidun seksuaaliterveyskaupan valikoimaan…

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa