Nainen kiidätettiin sairaalaan kesken lemmenleikkien – kun lääkäri tajusi tilanteen, hän oli pyörtyä

Kaikki aikuiset ovat luultavasti joskus kokeneet sen – kiiman, joka on niin valtava, että kaikki järki häviää päästä. Jos silloin sattuukin tarjoutumaan mahdollisuus päästä harrastamaan vaakamamboa, ei paljon muulla ole väliä.

Joskus voi kuitenkin olla hyvä miettiä kahdesti.

Jos hyppäät sänkyyn lainkaan ajattelematta, voi helposti syntyä hankalia tilanteita. Tietysti seksi on ihanaa, mutta on myös oltava varovainen.

Noh, muuan espanjalaispariskunta ei sitä The Mirrorin mukaan ollut. Heidän tarinansa ei ole heikkohermoisille, joten annamme pienen varoituksen tähän alkuun.

Lue myös: Potilas väitti nielleensä puhelinlaturinsa – kun lääkäri katsoi röntgenkuvaa hän tajusi totuuden ja oli pyörtyä

Lue myös: Perhe rakensi kotikadulleen klassikkoauton lumesta – kun poliisi saapui paikalle he keksivät täydellisen jäynän

31-vuotias nainen ja hänen vuotta vanhempi poikaystävänsä olivat harrastaneet intohimoista seksiä.

Nieli

Seksi oli päättynyt siihen, että nainen tyydytti poikaystäväänsä suullaan ja kun tämä tuli, tyttöystävä oli niellyt.

Pian tämän jälkeen tyttö sai oli allergiselta näyttävän reaktio, johon liittyi muun muassa pahoinvointia ja hengitysvaikeuksia. Pariskunta suuntasi tietysti välittömästi sairaalaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Pexels

Siellä nainen vakuutti, ettei ollut syönyt mitään outoa tai poikennut jokapäiväisistä rutiineistaan. Penisilliinille allerginen nainen ei myöskään ollut ottanut minkäänlaista lääkettä, lehti kirjoittaa.

Tutkittuaan ja tutkittuaan mysteeristä tapausta lääkärit lopulta tajusivat mistä oli kyse. Mutta toisinaan totuus on tarua uskomattomamapaa.

Kävi nimittäin ilmi, että miehellä oli korvatulehdus johon hän oli käyttänyt penisilliiniä säännöllisesti. Viimeisin annos oli otettu neljä tuntia ennen lemmenleikkien alkua.

Ainutkertainen tapaus

Myöhemmin lääkärit pystyivät toteamaan, että allerginen reaktio todella johtui siitä, että nainen oli niellyt poikaystävänsä spermaa.

Ei huolta kuitenkaan, oltuaan muutaman tunnin tarkkailtavana nainen pääsi pois sairaalasta.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Shutterstock

Susana Almenara, joka johti tapaukseen liittyvän raportin laatimista British Medical Journalille, sanoo The Mirrorin mukaan, että tapaus on ainutlaatuinen:

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulemme naisen allergisesta reaktiosta sen jälkeen, kun hän oli ollut seksuaalisessa yhteydessä tätä lääkettä käyttäneen miehen kanssa. Kehotamme nyt varovaisuuteen – jo erittäin pienet annokset siemennesteessä voivat aiheuttaa voimakkaita reaktioita, hän sanoo ja neuvoo, että varmuuden vuoksi kannattaa käyttää kondomia.

Paina nyt JAA-painiketta välittääksesi tämän tärkeän viestin kaikille kiimaisille ystävillesi!