Tämä horoskooppimerkki on huonoin sängyssä

Kukapa meistä ei olisi joskus kääntynyt horoskooppien puoleen saadakseen vihjeitä rakkauselämäänsä koskien?

Nyt olemme päättäneet selvittää kerta kaikkiaan, mikä horoskooppimerkki on kaikkein huonoin sängyssä!

Lue myös: Näin kehosi reagoi, kun lopetat säännöllisen seksin harrastamisen

Lue myös: Naisella ​​on ”maailman tatuoiduin vagina” – katso nyt, kun hän rikkoo tuskallisen ennätyksen

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta): Vuori, joka ei liiku

Kauris on kiistatta sitoutunut elämään, mutta sängyssä he saattavat olla yhtä joustamattomia kuin vuori. Kauriit ovat tunnettuja perinteisestä lähestymistavastaan rakkauteen, ja he saattavat unohtaa, että sängyssäkin on hyvä ottaa vähän vapauksia. Seksuaalinen luovuus ei ole heidän vahvimpia puoliaan, ja usein he menevät sängyssäkin aikataulun ja suunnitelmien mukaan.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta): Hidas ja harkittu

Härät ovat kiistattomia nautiskelijoita, ja se pätee myös makuuhuoneessa. He saattavat viettää tuntikausia yhden yksinkertaisen tehtävän parissa ja pitävät taukoja useammin kuin forumalakuskit käyvät varikolla. Härkä saattaa olla upea rakastaja, mutta vain jos sinulla on runsaasti aikaa käytettävissäsi. Muuten voit unohtaa nopean spontaanin säpinän.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta): Perfektionistinen liikkeiden tarkkailija

Neitsyitä pidetään usein perfektionisteina, ja tämä pätee myös heidän rakkauselämäänsä. He saattavat olla liian huolissaan siitä, ovatko heidän liikkeensä oikeanlaisia ja miltä valaistus näyttää, ja unohtavat nauttia itse hetkestä. Koko sessio voi muuttua tieteelliseksi tutkimukseksi, ja kumppani voi tuntea olonsa kuin laboratoriokokeen kohteeksi.

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta): Liian paljon puhetta, liian vähän toimintaa

Kaksonen on puheliaampi kuin keskustelupalstan kommenttiosio, ja tämä voi olla ongelma makuuhuoneessa. He voivat jutella niin paljon, että kumppani ehtii menettää kiinnostuksensa ennen kuin päästään itse asiaan. Seksikertojen pituus voi venyä tunnin mittaiseksi, mutta itse toimintaa saattaa olla vain muutaman minuutin.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta): Ei päätöksentekoa

Vaaka haluaa miellyttää kaikkia, ja tämä piirre voi heijastua myös makuuhuoneesessa. He saattavat viettää liikaa aikaa miettien, mitä tehdä seuraavaksi, ja unohtavat keskittyä itse nautintoon. Kumppani voi lopulta turhautua ja huutaa, ”Tee vain jotain!” jonka jälkeen vaaka saattaa aloittaa pohdinnan uudelleen.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta): Liian empaattinen

Kalat ovat tunnettuja empatiastaan, mutta makuuhuoneessa tämä voi johtaa ongelmiin. He saattavat olla niin huolissaan kumppaninsa tarpeista, että unohtavat omansa. Seksuaalinen kokemus voi muuttua terapeutin vastaanotoksi, kun Kalat yrittävät ratkaista kumppaninsa elämänongelmia kesken intiimin hetken.

Tietenkin on syytä muistaa, että horoskooppien vaikutus rakkauselämään on vain huvittavaa viihdettä. Todellisuudessa kenenkään horoskooppimerkin edustajaa ei voi syyttää heikosta suorituksesta sängyssä. Jokainen meistä on yksilö, ja paras sänkykumppani löytyy yleensä avoimen viestinnän, kunnioituksen ja rakkauden kautta – ei tähtien asennon perusteella.