Tätä 29-vuotiasta tuijotetaan kaikkialla valtavien jättirintojensa takia – katso nyt, kun hän pudottaa pyyhkeen

Meitä on planeetallamme yli seitsemän miljardia ihmistä, ja olemme kaikki ulkonäöltämme ainutlaatuisia. Toki sitä törmää aika ajoin johonkin, jossa on samanlaisia piirteitä, mutta olemme silti lopulta täysin ainutlaatuisia.

Jotkut ovat pitkiä, jotkut ovat lyhyitä, jotkut ovat hoikkia, jotkut ovat pyöreitä. Toki saatat toivoa, että olisit hieman pidempi tai sinulla olisi vähän vähemmän kaljamahaa, mutta sitä näyttää yksinkertaisesti siltä, ​​miltä näyttää.

Mutta jotkut eivät ole tyytyväisiä ulkonäköönsä ja päättävät mennä niin sanotusti ”veitsen alle” saavuttaakseen juuri haluamansa ulkomuodon.

29-vuotias malli Jazmyne Day on suurentanut rintojaan niin paljon, että ihmiset tuijottavat häntä minne tahansa hän meneekin.

Lue myös: Vitsi: 3 alaston naista vertaili rintojaan saunassa – Annan kommentti saa Miian raivon valtaan

Lue myös: Näin kehosi reagoi, kun lopetat säännöllisen seksin harrastamisen

Lue myös: Nauraja Häviää: 15 parasta puujalkavitsiä – numero 11. saa taatusti kenet tahansa putoamaan tuolilta

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Täällä Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Nostamme esiin myös ihmisiä, jotka ovat valinneet elää elämäänsä ainutlaatuisella tavalla, ja meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja heitä tulee kunnioittaa valinnoistaan riippumatta!

29-vuotias Jazmyne syntyi Walesissa ja hänellä oli normaali toimistotyö, mutta laihduttuaan hän päätti siirtyä mallin töihin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tulot nelinkertaistuivat

Painon pudottua hän ei vieläkään ollut täysin tyytyväinen ulkomuotoonsa, joten hän päätti suurennuttaa rintansa.

Taloudellisesti se todella kannatti, sillä vain viikkoa myöhemmin Jazmyne oli nelinkertaistanut tulonsa Onlyfans-sivustolla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Vaikka Jazmynen valtavat kannut keräävät huomiota kaikkialla, minne hän menee ja ihmiset yrittävät salakuvata häntä, hän haluaisi vielä isommat rinnat.

– Valehtelisin, jos sanoisin, etten halua suurempia rintoja, Jazmyne sanoo Daily Starille .

Haluaa myös suuremman takapuolen

Jazmyne on tullut tunnetuksi rinnoistaan, mutta hän haluaa myös suurentaa takapuoltaan, joka ei tällä hetkellä saa paljoa tilaa Instagramissa tai Onlyfansissa.

– Haluan tehdä enemmän peppusisältöä. Muuten haluan viettää vuoden 2023 treenaten ja matkustaen, Jazmyne sanoo Daily Starille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Huolimatta siitä, mitä mieltä olet Jazmynen muutoksesta, sinun on kunnioitettava häntä, koska hän elää elämäänsä omilla ehdoillaan!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!