Naapurin idiootti myrkytti perheen tomaatit – heidän nerokas kostonsa sai koko naapuruston nostamaan hattua

Ellei asu yksin syvällä metsän keskellä, on jokaisesta meillä naapureita.

Parhaassa tapauksessa naapureiden kanssa tulee hyvin juttuun ja heidät voi kutsua mukaan kesä-illan grillijuhliin tai pyytää heitä pitämään huolta kissasta, kun lähtee lomalle.

Mutta aina välit eivät ole hyvä, vaan ne voivat olla kuten tässä tapauksessa.

Reddit -verkkofoorumille alun perin kerrottu tapaus sai paljon huomiota.

”Nopeasti eskaloitunut”

Kaikki alkoi, kun muuan äiti perheineen muutti erään iäkkään pariskunnan naapuriin. Iäkkään pariskunnan aviomies oli aikoinaan kuulunut merijalkaväkeen.

– Kaikki alkoi pienestä – ystävämme autoon oli kiinnitetty lappu, koska se oli ilmeisesti pysäköity muutaman senttimetrin tontin rajan yli. Sitten kaikki eskaloitui, nopeasti. He ilmoittivat meistä muun muassa eläinsuojelulautakunnalle, koska meillä oli kaupunkialuella villieläimiä (kaksi koiraamme). He tekivät myös ilmoituksen jonka mukaan korjasimme aitamme väärin, vaikka emme siirtäneet mitään, korvasimme vain irralliset lankut, äiti kirjoittaa viestissä.

Lue myös: Varas vei jatkuvasti naisen paketit – hänen nerokas kostonsa kuitenkin antoi idiootille unohtumattoman opetuksen

Valituksia sateli satelemistaan.

Mutta perhe ei valittanut tai alentunut iäkkään pariskunnan tasolle.

”Saha suutin aidan läpi”

Mutta joskus se kamelin selkä kuitenkin katkeaa. Tässä tapauksessa se tapahtui eräänä aamuna, kun perhe istui kuistilla syömässä aamiaista.

– Yhtäkkiä näen suihkesuuttimen työntyvän aidan läpi. He ruiskuttivat myrkkyä tomaattikasveihini ja jalapenokasviini. Rakastamme salsaa, joten tämä oli todella liikaa, äiti selittää viestissä.

Perhe ei halunnuttehdä ilmoitusta naapureista, vaan suunnitteli armottoman koston.

Heitettyjä jääkuutioita

Perhe oli aiemmin todennut, että naapurilla oli jatkuvasti ongelmia muurahaisten kanssa: niitä oli kaikkialla heidän tontillaan.

Niinpä äiti valmisti sokerisiirappia ja pakasti sen jääpaloiksi. Sitten hän odotti, kunnes naapurit lähtivät lomalle.

– Kutsuin ystäväni kylään. Sitten istuimme ja heittelimme jääpaloja naapurin kuistille, yritimme päästä mahdollisimman lähelle kuistin ovea. Sokeria käytin yhteensä 2,5 kiloa. Kutsuimme ystävämme muurahaishyökkäykseen. Pienet, mustat muurahaiset, isot ruskeat muurahaiset ja suuret punamuurahaiset, niitä oli kaikkialla, äiti kertoo.

Sitten oli vain odotettava naapureita lomalta kotiin.

”Huusivat tuskissaan”

Muutaman viikon kuluttua ilkeät naapurit tulivat kotiin. Perheen ei tarvinnut istua odottamassa heidän reaktiotaan kauaa.

– Huomasimme, että he olivat kotona tuskissaan. Ilmeisesti muurahaiset olivat päässeet taloon sisään. Kuulimme huutoja keittiöstä, pesuhuoneesta ja kylpyhuoneesta, kirjoittaa äiti viestissä.

Äidin tarina on saanut paljon kiitosta foorumilla. Osittain siksi, että se oli hauskasti kirjoitettu ja osittain siksi, että kosto oli niin kekseliäs.

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!