Naapurit ajoivat perheen aidan yli, eivätkä suostuneet korvauksiin – lopulta isä keksi nerokkaan koston, joka on saanut miljoonat hurraamaan

Naapureiden kanssa ei aina voi olla samaa mieltä. Monet ovat varmasti kuulleet tarinoita ystäviltään ongelmallisista tilanteista, ellei omalle kohdalle ole sellaista sattunut. Kyse voi olla melkein mistä tahansa sitten kovasta musiikista lehtiä pudottaviin puihin tai vaikkapa ruohon leikkuuseen.

Useimmiten parasta olisi haudata sotakirves ja yrittää ratkaista konflikti rauhallisesti, mutta sekään keino ei aina tuota toivottua tulosta.

Niinpä tämän perheen isä päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja kostaa töykeästi käyttäytyneille naapureilleen korkojen kera.

Lue myös: Miestä syytettiin myymälävarkaudesta – kun myyjä tajusi intiimin virheensä, hän halusi vajota maan alle

Lue myös: Äiti sai tarpeekseen patalaiskasta perheestään – keksi nerokkaan ”koston”, joka käänsi tilanteen päälaelleen

Lue myös: Isä sai tarpeekseen ”bilenaapureista”, jotka herättivät vauvan – nousi aamunkoitteessa antamaan heille opetuksen

Perheen tyttärenä esiintyvä Miha niminen henkilö on jakanut kertomuksen tapauksesta suositussa keskustelusivusto Redditissä.

Miha kertoo, että perhe oli joutunut riitelemään naapureiden kanssa jo vuosien ajan johtuen siitä, että heidän neliön muotoista tonttiaan hipoo hiekkatiet kahdelta eri suunnalta.

– Osalla tietä annamme naapureidemme käyttää 1 neliömetrin matkalta meidän tonttiamme, jotta he voisivat ajaa tiellä turvallisesti vahingoittamatta tonttiamme sen enempää, Miha kirjoittaa.

Kyse on hiekkatiestä, jonka asfaltoimisesta naapurit eivät olisi valmiita maksamaan, vaan vaativat tyttären mukaan hänen vanhempiaan huolehtimaan sekä vastaamaan sen korjauksen kuluista. Tytär kertookin, että hänen isänsä on käyttänyt huomattavan määrän aikaa tiessä olevien kuoppien korjaamiseen.

Rekka tuhosi pihaa reunustavan aidan

Eräänä päivänä naapurit olivat tilanneet ison rekkalastillisen puita kotiinsa. Alueesta tietämätön kuljettaja onnistui kuitenkin vetämään rekallaan suoraan Mihan isän tontin kulmaan pystyttämän aidan yli ja tuhoamaan täten heidän omaisuuttaan. Tilanne muuttui varsin hankalaksi, sillä puut tilannut naapuri tai rekan kuljettaja eivät kuitenkaan suostuneet korvaamaan perheelle aidan korjaamista.

– Kukaan ei halunnut maksaa vahingoista. Aitamme koostui puskista, pienistä puista sekä matalasta metallisesta aidasta. Kasvit tuhoutuivat kokonaan ja osa metallisesta aidasta vääntyi täysin vinoon. Meidän piti istuttaa uudet puskat ja asentaa kulmaan uusi aita. Isäni kertoi, ettei kyse ollut myöskään ensimmäisestä kerrasta, kun vastaavaa tapahtuu, vaan kolmannesta. En voinut uskoa sen olevan totta, Miha kertoo.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Perheen tontin molemmilla puolilla kulkee hiekkatie, jonka risteyksessä naapureilla oli tapana oikaista heidän tonttinsa puolelta tuhoten aitaa. Kuva: Imgur

Tässä kohtaa isän vuosia kestänyt pinna kuitenkin katkesi lopullisesti. Tytär kertoo hänen isänsä työskentelevän poliisivoimissa, joten hänellä oli hyvä ymmärrys siitä, miten laki toimii ja kenen puolella se olisi.

Niinpä isä suuntasi tontin kulmalle ja kävi mittaamassa tismalleen sen alueen, jossa tontin raja kulki. Sen jälkeen hän reunusti perheen tontin rajan suurilla muovisilla sangoilla, jotka hän oli täyttänyt kivillä. Tämän kaiken oli tarkoitus estää se, etteivät naapurit tuhoaisi heidän pihaansa ja omaisuuttaan oikaisemalla sen poikki.

Naapurit raivostuivat miehen ratkaisusta.

– He olivat hyvin vihaisia ja halusivat soittaa poliisille. He eivät kuitenkaan tehneet sitä, sillä tiesivät, että tuo kohta oli meidän tontillamme. Eräs naapureistamme meni jopa niin pitkälle, että hän uhkasi heittää isääni selkään kirveellä.

Rakensi betonisen aidan

Kun naapurit kuitenkin jatkoivat tontin läpi oikaisemista saaveista huolimatta, isä päätti tehdä kiusanteolle lopun viimeisen kerran. Hän halusi opettaa törkeille naapureille vihoviimeisen opetuksen.

Niinpä eräänä päivänä hän kävi ostamassa sementtiä, hiekkaa sekä metallisia pylväitä. Tämän jälkeen samana iltapäivänä hän rakensi muottien avulla sementistä sekä pylväistä betonisen muurin, joka erotti tontin tiestä ja esti täten naapureiden ajamisen heidän pihallaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kyllästyttyään naapureiden törkeään käytökseen isä pystytti mutkaan betonisen aidan, joka esti heidän tonttinsa läpi oikaisun. Kuva: Imgur

Ei mennyt kauaakaan, kun viisi perheen naapureista oli ajanut autonsa suoraan isän rakentamaan betoniseen aitaan vahingoittaen autojaan todella pahasti yrittäessään oikaista tuttuun tapaan heidän tonttinsa poikki.

Yksikään naapureista ei kuitenkaan enää uskaltanut valittaa tapauksesta enempää.

Jaettuaan isänsä nerokkaan koston internetissä Miha perheineen on saanut osakseen monien tuen sekä ylistyksen. Sanomattakin lienee myös selvää, etteivät naapurit enää yritä tehdä samaa virhettä…

Isän ymmärrys naapureita kohtaan kesti vuosia, mutta lopulta häneltäkin katkesi pinna ja hän onnistui nerokkaalla tavalla saamaan täysin oikeutetun koston.

Mitä mieltä sinä olet? Toimiko perhe oikein yrittäessään suojella tonttiaan, vai olisiko heidän pitänyt tehdä jotain muuta? Kerro mielipiteesi Facebookin kommenttiosiossa ja jaa tätä myös ystäviesi luettavaksi!