Jouluvitsi: Jussi paljastaa unelma-ammattinsa – nokkelan klopin tuhma juoni saa kaverit hurraamaan

Joulu on perhejuhla, mutta välillä tekee hyvä ottaa pieni tauko hartaasta tunnelmasta – vaikka lukemalla härski vitsi.

Lue myös: Vitsi: 76-vuotias Petteri saapuu ripille – vanhan sonnin härski tunnustus saa papin lehahtamaan punaiseksi kuin piru

Eräänä lumisena iltapäivänä Jussi istui ystävineen suloisessa kahvilassa, jonka ikkunasta avautui näkymä lumipeitteisille kaduille, joita reunustivat jouluvaloin koristellut puut. Tunnelmalliset joululaulut soivat kuppilan taustalla, ja piparkakkujen tuoksu leijaili ilmassa.

Jussi ja hänen ystävänsä istuivat mukavissa nojatuoleissa, jotka oli verhoiltu pehmeällä punaisella kankaalla. Kynttilät paloivat pöydillä, luoden lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin. Ulkona lumi putoili hiljalleen maahan.

Jussi katseli ikkunasta ulos ja huomasi, että kaduilla vilisi ihmisiä, jotka olivat kääriytyneet lämpimiin huiveihin. Hänen ystävänsä jatkoivat keskustelua unelma-ammateista ja pian tuli Jussin vuoro vastata. Jussi ei epäröinyt.

– Joulupukki tietysti.

Hänen ystävänsä katsoivat häntä kuin puulla päähän lyötynä. Jussi selitti:

– Töitä tarvitsee tehdä vain kerran vuodessa, ja silloinkin saa nukkua myöhään. Saa matkustella ympäri maailmaa ja kaikkein parasta on, että saa listan kaikista maailman tuhmista tytöistä…

Jaa tämä vitsi, jos se sai sinut nauramaan!