Tuhma vitsi: Petri tulee kotiin ja löytää vaimonsa vällyjen välistä putkimiehen kanssa

Hauskanpito ja nauraminen on mielestäni yksi tärkeimmistä asioista pitkän ja onnellisen elämän kannalta. Tietysti on tärkeää välillä myös treenata ja syödä oikein, jotta pysyy terveenä, mutta jos ei koskaan pidä hauskaa, sillä ei oikeastaan ole väliä kuinka paljon liikkuu tai kuinka oikein syöt.

Yksi asia, joka saa minut aina hyvälle tuulelle, vaikka olisin väsynyt ja pahalla tuulella, on oikein hyvä vitsi. Vaikka ne saattavat toisinaan olla hieman lapsellisia, saavat ne silti saavat minut nauramaan katketakseni.

Siksi ajattelin jakaa kanssasi tämän hauskan tarinan, jonka löysin aiemmin tänään!

Lue myös: Vitsi: Seksikäs Milla meni alasti naamiaisiin – kun hän lopulta paljasti syyn, vieraat lehahtivat tulipunaiseksi

Lue myös: Vitsi: Äiti selitti teini-tyttärelleen kukista ja mehiläisistä – järkyttävä totuus paljastui 2 minuuttia myöhemmin

Lue myös: Vitsi: Sokea Ike asteli ravintolaan – hänen tilauksensa saa tarjoilijan oitis purskahtamaan itkuun

Petri oli kunnianhimoinen mies. Hän paiski töitä niska limassa ja koska hänen tavoitteensa oli olla rikas, säästi hän siksi myös joka pennin.

Kieltäytyi hemmottelusta

Se kuitenkin teki hänen vaimonsa surulliseksi. Hänkin työskenteli kovaa, mutta ajatteli, että he olisivat voineet tuon tuosta hemmotella itseään hienoilla vaatteilla tai yhteisellä lomalla.

Mutta Petri kieltäytyi aina, mikä johti usein isoihin riitoihin pariskunnan välillä.

Lopulta vaimo sai tarpeekseen, ja eräänä päivänä, kun heillä oli putkimies korjaamassa putkia, joiden korjaamista Petri oli kieltäytynyt maksamasta, kunnes oli liian myöhäistä, vaimo vietteli putkimiehen.

Petri tuli kotiin

Heillä oli kuumaa, kiihkeää seksiä koko iltapäivän ja vaimo oli erittäin tyytyväinen. Kun he makasivat sängyssä ja odottivat hengityksen tasaantuvan toisen kierroksen jälkeen, pamahti Petri yhtäkkiä kotiin.

Petri astui makuuhuoneeseen ja näki vaimonsa sängyssä putkimiehen kanssa. Petrillä kesti vain sekunti tajuta, mistä oli kyse ja silloin hän ryntäsi sängyn luo ja huusi:

– Mitä sinä teet?! Oletko ihan sekaisin?! Etkö tiedä, millaisia summia he velottavat tunnilta?!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!