Vitsi: Farmari Kalle kutsui rengin makuuhuoneeseen – 5 minuuttia myöhemmin hän makaa lattialla itkien

Nyt kun syksyn pimeys laskeutuu kuin raskas peitto maamme ylle, on aika löytää muita ilon lähteitä kuin aurinko, uiminen ja lämpö.

Tuhman vitsin lukeminen saa useimmat ihmiset hymyilemään, vaikka ikkunan ulkopuolella olisikin harmaata ja sataa.

Alla oleva pikku tarina ei ole poikkeus – mutta se on myös todella lapsilta kielletty ja sitäkin ilkikurisempi…

Maanviljelijä Kalle oli ollut naimisissa vaimonsa kanssa yli 30 vuotta, ja heidän seksielämänsä oli kuihtunut jo kauan sitten.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Tarvitaan tuulettamiseen

Kallen oli vaikea tyydyttää vaimoaan, koska hän hikoili ja hengästyi helposti, eikä pystynyt jatkamaan niin pitkään, että vaimo oli saanut orgasmin.

Eräänä iltana hän sitten vuodatti kaikki huolensa tästä kaikesta läheiselle ystävälleen. Ystävä mietti hetken ja antoi sitten Kallelle neuvon.

Hän voisi yksinkertaisesti pyytää yhtä tilan rengeistä seisomaan ja tuulettamaan Kallea ja tämän vaimoa viuhkalla yhdynnän aikana, jotta Kalle kestäisi paremmin eikä hikoilisi niin paljoa.

Tuumasta toimeen

Muutamaa päivää myöhemmin Kallen ja hänen vaimonsa tuli aika kokeilla yhdyntää taas. Kalle kutsui ensimmäisenä näkemänsä rengin mukaan makuuhuoneeseen. Hän ojensi palvelijalle suuren viuhkan.

– Seiso tässä ja tuuleta, kun minä rakastelen vaimoani, Kalle määräsi.

Poika nyökkäsi. Sitten Karl ja hänen vaimonsa riisuutuivat ja ryhtyivät hommiin. Palvelijan jatkuvasta tuuletuksesta huolimatta, Kalle kuitenkin hengästyi alta aikayksikön ja oli yltä päältä hiessä.

Niinpä Kalle käski palvelijaa vaihtamaan paikkaa hänen kanssaan. Pitkä nuorimies totteli ja alkoi harrastaa seksiä vaimon kanssa. Vaimo sai nopeasti kauan odotetun orgasmin.

Voitonriemuisena Kalle totesi rengille:

– Tajusitko nyt kuinka tuuletetaan?

Lue myös: Tuhma vitsi: Ruotsalainen kysyi Mikolta, kuinka tyydyttää nainen – vastaus saa ukon lehahtamaan punaiseksi

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin saavat nauraa tänään!