Vitsi: Jaana löytää miehensä vällyjen välistä pomonsa kanssa

Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että pettäminen on anteeksiantamaton teko rakastamaasi ihmistä kohtaan, mutta siitä huolimatta uskottomuus on varsin yleistä.

Jos huomaat, että kumppanisi on uskoton, voit reagoida useilla eri tavoilla, mikä onkin tämä vitsin pointti. Vaimo ei nimittäin reagoi aivan odotetusti, mikä tekee tästä vitsistä aivan uskomattoman hauskan.

Lue myös: Vitsi: 71-vuotias savolainen Maarit sai Viagraa lääkäriltä – 7 päivää myöhemmin hän soitti shokissa tohtorille

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Jaana ja hänen kaksi kollegansa työskentelivät toimistossa tavallisessa pikkukaupungissa. He olivat kiinnittäneet huomiota siihen, että heidän pomollaan oli tapana lähteä töistä aina hieman aikaisemmin tiistaisin.

Löysin pomon sängystä miehensä kanssa

Muutaman viikon kuluttua kollegat puhuivat keskenään. Jos pomo sai lähetä aikaisemmin joka tiistai, eikö heidänkin pitäisi saada?

Tuumasta toimeen – seuraavana tiistaina, kun pomo huikkasi sorit ja heipat ja lähti töistä, kaikki työntekijät odottivat kymmenen minuuttia ja tekivät sitten samoin.

Kun Jaana tuli kotiin, hän heittäytyi sohvalle ja nautti hiljaisuudesta, miettien pitkään vaahtokylpyä.

Rauhaa kesti kuitenkin vain pienen hetken, sillä aivan pian hän kuuli voihkimista makuuhuoneesta. Uteliaana Jaana hiipi yläkertaan ja tuijotti makuuhuoneeseen.

Siellä hän näki pomonsa, joka istui hän miehensä päällä hajareisin ja näytti nauttivan elämästä täysin rinnoin.

Jaana hiipi hiljaa pois kotoa.

Seuraavana päivänä…

Seuraavana päivänä työntekijät palasivat töihin normaaisti ja kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että heidän pitäisi lähteä aikaisin myös ensi tiistaina. Kaikilla oli ollut ihana ja rentouttava iltapäivä.

Mutta Jaana ei ehdottomasti ollut samaa mieltä ja selitti:

– Ei helvetissä, ei ikinä enää! Meinasin jäädä kiinni intsaamisesta!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin saavat nauraa tänään!