Tältä näyttää karismaattisen ihmisen käsi – mitä oma kätesi paljastaa sinusta?

Rakastan leikkimielisiä persoonallisuustestejä – haluan aina ehdottomasti tietää mitä jalkojeni muoto, lempivärini tai syntymäaikani minusta oikein kertoo.

Vaikka tällaiset karkeisiin yleistyksiin liittyävt persoonallisuustestit onkin hyvä ottaa huumorilla, ovat ne mielestäni erinomaista ajanvietettä, joita varsinkin on hauska analysoida ja vertailla kahvikupin äärellä ystävien kanssa.

Kätemme ovat meille todella tärkeät. Emme olisi rotuna siinä, missä tänä päivänä olemme ilman fantastisia käsisämme ja niiden upeita sormia – etenkin peukaloa on kiittäminen monesta mukavuudesta mitä meillä tänä päivänä on.

LUE MYÖS: Jalka

Vaikka kädet ovat suurimmalla osalla periaatteessa aika samanlaiset – viisi sormea per käsi, kolme niveltä per sormi, on niissä itse asiassa yllättävän paljon eroja.

Näistä eroista, kuten etusormen pituudesta nimettömään verrattuna, voidaan päätellä kaikenlaista ihmisen persoonallisuudesta.

Asetutaanpa siis mukavaan asentoon, hyvin valaistuun paikkaan ja tutkitaan hetki käsiämme – ja samalla ehkä syvintä sisimpäämme?

Käsi A

Jos nimettömäsi on etusormeasi pidempi, niin sinulle on tuttua, että ihmiset flirttailevat kansassi. Olet hurmaava, sosiaalinen ja omaat hyvän itsetunnon.

Pidät uusien asioiden kokeilemisesta, etkä ikinä jätä väliin mahdollisuutta lähteä jännittävälle seikkailulle.

Käsi B

Jos etusormesi on nimetöntäsi pidempi, niin olet luultavasti synnynnäinen johtaja. Pidät siitä, kun asiat ovat hallinnassasi ja osaat reagoida nopeasti erilaisissa tilanteissa. Sinulla on hyvä itsetunto ja nautit siitä, kun saat viettää välillä aikaa vain itseksesi. Samalla kuitenkin pidät myös muiden huomiosta.

Käsi C

Jos etusormesi ja nimettömäsi ovat yhtä pitkiä, olet rauhallinen ja lempeä tyyppi. Läheisesi luottavat sinuun ja kääntyvät puoleesi, kun he tarvitsevat jonkun, jolle puhua. Usein sinulle myös paljastetaan salaisuuksia, joista muut eivät tiedä mitään.

Olet loistava kuuntelija ja valitset sanasi aina tarkkaan ennen kuin avaat suusi.

Lähde: Sourced

Pitikö testi paikkansa kohdallasi? Kerro Facebookin kommenteissa ja jaa tämä hauska artikkeli myös ystävillesi!