Vitsi: Liisa piti strippiesityksen miehelleen – vanhan ukon reaktio saa hänet näkemään punaista

Elämästä tulee paljon mukavampaa jos yrität keskittyä pitämään hauskaa ja olemaan onnellinen sen sijaan, että valittaisit kaikesta koko ajan.

Sanotaan, että nauru pidentää ikää.

Tästä huolimatta on välillä helpommin sanottu kuin tehty olla onnellinen koko ajan. Joinakin päivinä sitä vain tuntee olonsa kurjaksi, ja sekin on ihan sallittua! Mutta silloinkin voi aina yrittää parantaa mielialaansa – vaikkapa lukemalla vitsejä.

Alla olevaa vitsiä on varmasti kerrottu lukemattomia kertoja vuosien varrella, mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän hauskaa!

Liisa ja Pekka olivat olleet naimisissa lähes kymmenen vuotta. He rakastivat edelleen toisiaan, mutta aika oli himmentänyt heidän välillään ennen roihunnutta intohimon paloa.

Seksikkäimmät vaatteensa

Siitä oli kulunut niin kauan, kun he olivat harrastaneet seksiä, ettei Liisa edes muistanut milloin se oli. Mutta hän oli päämäärätietoinen nainen ja päätti, et asiaan oli aika tulla muutos.

Eräänä iltana Liisa sitten kävi pitkässä suihkussa ja laittoi itsensä todella viehättäväksi: hän puki ylleen seksikkäimmät alusvaatteensa ja suihkutti päälleen aistikasta hajuvettä.

Sitten hän meni miehensä Pekan luo, joka makasi sohvalla katsomassa televisiota.

Alkoi stripata

Liisa asteli television eteen ja alkoi tanssia seksikkäästi ja riisua hitaasti vaatteitaan.

Pekka jäi kuitenkin sohvalle ja yritti katsoa, ​​mitä televisiosta tapahtui, ilmeisesti siellä näytettiin ”tärkeää matsia”. Lopulta Liisa suuttui ja sanoi:

– Hei! Etkö näe mitä teen?!

Pekka vääntyi hieman sohvalla ja vastasi huokaisten:

– Kyllä tietysti kultaseni, mutta etkö voisi lajitella pyykkiä muualla?

Lue myös: Vitsi: Naisen aivosolu järkyttyi perin pohjin, kun se päätyi vahingossa miehen aivoihin

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!