Vitsi: Naisen aivosolu järkyttyi perin pohjin, kun se päätyi vahingossa miehen aivoihin

Miehet tulevat marsista, naiset veenuksesta ja niin edelleen. Kliseitä sukupuolten välisistä eroista löytyy pilvin pimein ja samaan aikaan nykyään myös kyseenalaistetaan binääristä sukupuolikäsitystä ylipäätään. Oli miten oli, on välillä hauskaa nauraa fossiilisille käsityksille juuri siksi, että ne ovat niin kankeita ja vanhahtavia.

Kuvittele kuinka tylsää elämä olisi, jos kaikki olisivat samanlaisia. Onneksi näin ei ole, ja siksi maailma on myös uskomattoman värikäs ja loputtoman kiinnostava ja meidän on vaalittava erojamme. Tämä on ainakin minun mielipiteeni!

Tämä hauska tarina, jonka löysin aiemmin tällä viikolla, sai minut nauramaan ääneen, joten halusin tietysti jakaa sen kanssanne!

Naisen aivosolu

Olipa kerran naisen aivosolu, joka päätyi oudon oikun seurauksena vahingossa miehen aivoihin. Se katseli ympärilleen ensin hyvin hermostuneena, mutta huomasi pian, että sen ympärillä oli aivan autiota.

Naisen aivosolu vaelsi vaeltamistaan, mutta se ei nähnyt missään muita aivosoluja – nämä aivot olivat yksinkertiasesti aivan tyhjät.

– Haloo!? se huusi, mutta ei saanut vastausta.

– Onko täällä ketään?! se huusi hieman kovempaa, mutta vastausta ei kuulunut.

Naisen aivosolu alkoi hermostua. Sitä alkoi harmittaa moinen yksinolo ja lopulta se huusi niin kovaa kuin pystyi:

– HEI! ONKO TÄÄLLÄ KETÄÄN?!

Silloin se vihdoin kuuli vaimean ja hyvin etäisen äänen huutavan:

– Tottakai. Täällä alhaalla….

Lue myös: Vitsi: Kiimainen Joni on sängyssä ystävänsä vaimon kanssa – saa tekstarin, joka saa molemmat raivostumaan

Lue myös: Vitsi: Ruotsalainen näki pornoelokuvassa järkyttävän asian – hänen reaktionsa sai suomalaiset nauramaan kippurassa

Niinpä niin, on olemassa klassinen myytti, jonka mukaan miehet ajattelevat vain sillä, mikä heillä on jalkojensa välissä. Mutta en silti voinut olla nauramatta! Älä epäröi jakaa tätä vitsi, jos se sai hymyn huulille!si