Vitsi: Mies ei saa töitä, koska hänellä ei ole Facebookia – 5 vuotta myöhemmin hänen kostonsa on nerokas

Älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden avulla meillä on lähes jatkuva pääsy internetiin ja siten sosiaaliseen mediaan. Näin voimme pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista.

Mutta kuvittele, jos meillä ei olisi Facebookia ollenkaan? Kuinka paljon voisimme saada aikaan sillä ajalla, jonka muuten vietämme sosiaalisessa mediassa?

Esimerkki tästä löytyy alla olevasta vitsistä, johon törmäsin aiemmin tänään. Tarinan viesti oli niin ajatuksia herättävä, että minun oli yksinkertaisesti jaettava se kanssasi. Käsi sydämellä, en tiedä tapahtuiko seuraava todella. Mutta sillä ei oikeastaan ​​ole niin väliä, koska itse viesti on tärkein.

Lue myös: Vitsi: 71-vuotias savolainen Maarit sai Viagraa lääkäriltä – 7 päivää myöhemmin hän soitti shokissa tohtorille

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Tarina menee seuraavasti:

Työtön mies haki Microsoftin toimiston siivoojan paikkaa. Henkilöstöpäällikkö kutsuu hänet työhaastatteluun ja pyytää häntä suorittamaan testin (lattian siivoaminen).

Mies suorittaa testin täydellisesti, ja henkilöstöpäällikkö sanoo hänelle:

– Sait työn. Jos kirjaudut Facebookiin ja tykkäät sivustamme, voimme jatkaa prosessia.

Mies vastaa, ettei hänellä ole tietokonetta eikä Facebookia.

Henkilöstöpäällikkö sanoo, että ilman Facebookia miestä ei ole olemassa virtuaalisesti, eikä hän siksi voikaan saada työtä.

Ostaa 10 kiloa tomaatteja

Mies poistuu rakennuksesta epätoivoisena. Hänellä on taskussaan vain 10 dollaria. Hän menee lähimpään supermarkettiin ja ostaa 10 kiloa tomaatteja.

Sitten hän käy ovelta ovelle ja myy tomaatit, ja tällä tavalla hän tuplaa pääomansa.

Hän toistaa saman prosessin kolme kertaa, ja lopussa hänellä on 160 dollaria kädessään. Hän tajuaa löytäneensä tavan tulla toimeen ja aloittaa nyt aikaisin aamulla ja pääsee kotiin vasta myöhään illalla.

Joka päivä hän tuplaa pääomansa.

Kuorma-auton ostaminen

Pian hänellä on tarpeeksi rahaa ostaakseen pienen auton, myöhemmin hän ostaa kuorma-auton ja lopulta hänellä on kokonainen ajoneuvokanta, jota tarvitaan suureen kysynnän takia. Viiden vuoden sisällä hän omistaa yhden Yhdysvaltojen suurimmista supermarketketjuista.

Hän alkaa pohtia tulevaisuuttaan ja ottaa yhteyttä vakuutusmeklariin keskustellakseen siitä, kuinka hän ja muu perhe takaavat taloudellisen turvan ja eläkkeelle jäämisen.

Perheen tulevaisuus

Keskusteltuaan asiasta välittäjän kanssa ja he ovat päässeet sopimukseen miehen tulevaisuudesta, välittäjä kysyy mieheltä, eikö hänen pitäisi kirjoittaa Facebook-päivitystä kertoakseen, että hän on turvannut eläkkeensä?

Mies sanoo, ettei hänellä ole tietokonetta eikä Facebookia. Välittäjä sanoo:

– Outoa. Olet rakentanut kokonaisen bisnesimperiumin, eikä sinulla ole Facebookia. Mieti, mitä olisit voinut saavuttaa, jos sinulla olisi tietokone!

Mies vastaa:

– Tiedän sen jo. Silloin siivoaisin Microsoftilla.

Paina nyt JAA-painiketta jakaaksesi tämä tarinan ystäviesi kanssa!