Vitsi: Myyjä raivostuu, kun seksikäs 18-vuotias kieltäytyy maksamasta – lausuu sitten 5 sanaa, jotka muuttavat kaiken

Kun olet hyvin innostunut jostain, voi joskus olla hieman vaikeaa havaita nurkan takana piileviä ongelmia tai vaaroja. Täytyisi vain ajatella, ennen kuin ryhtyy tekemään jotain typerää.

Mikä on tavallaan tämän vitsin teema. Se sai ainakin minut nauramaan ääneen!

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Kaunis 18-vuotias nainen astui kenkäkauppaan. Tutkittuaan valikoimaa hetken, hän ihastui krokotiilinnahkakaiseen pariin.

– Paljonko nämä maksavat?, hän kysyi myyjältä.

– Ne ovat 400 euroa.

– Onpa kallista! Voitko antaa minulle pienen alennuksen?

– Ei, se ei ole meidän toimintatapamme, myyjä tokaisi.

”Tee oma pari”

Kaksikko neuvottelei hinnasta pitkään, mutta sopimukseen ei päästy. Nuori nainen ei suostunut maksamaan täyttä hintaa kengistä.

– Kuule, tiedätkö mitä?, myyjä huudahti lopulta:

– Kaupan takana on joki, jossa on krokotiileja. Olen sitä mieltä, nuori neiti, että voit itse hankkia omat krokotiilinnahkakenkäsi, jos et halua maksaa meidän hintaamme.

– Selvä sitten, nuori nainen vastasi ja ryntäsi ulos kaupasta.

Kolmen tunnin kuluttua

Kolme tuntia myöhemmin myyjälle tuli huono omatunto. Oliko hän ollut liian ankara naiselle? Mitä, jos krokotiilit söisivät hänet…

Niinpä hän kirjoitti lapun kaupan oveen, missä ilmoitti palaavansa pian ja suuntasi kaupan taakse järvelle. Hän saapui juuri parahiksi nähdä naisen vetävän suuren krokotiilin vedestä. Hänen ympärillään oli jo 7 kuollutta krokotiilia.

Myyjä seisoi tuijottamssa absurdia näkyä, suu unohtuneena järkytyksestä ammolleen. Sitten hän yhtäkkiä kuuli naisen huutavan:

– Ei voi olla totta! Ei taas! Kahdeksan krokotiilia… eikä yksikään niistä käytä kenkiä!

Jaa tämä vitsi, jos se sai sinut nauramaan.