Vitsi: Simon peruukki tippui seksikkään tytön jalkoväliin – se oli kuitenkin vasta kaaoksen alkusoittoa

Voiko iloa ja hauksuutta olla liikaa? Itse olen ainakin sitä mieltä, ettei missään nimessä.

Kaikilla on kuitenkin joskus päiviä, jolloin kaikki tuntuu harmaalta ja ikävältä – eikä siinä sinänsä ole mitään ihmeellistä. Onneksi löytyy vaikka minkälaisia tapoja yrittää piristää itseäsi, kuten esimerkiksi lukea hauskoja tarinoita tai astetta törkyisempiä vitsejä.

Tämä alla oleva vitsi on juuri sellainen – niin mauton ja absurdi, että se saa minut aina hykertelemään.

Simo oli 67-vuotias mies, joka oli menettänyt kaikki hiuksensa useita vuosia sitten – suureksi harmikseen.

Nuoruudessaan hänellä oli ollut pitkät, tuuheat ja aaltoilevat hiukset, jotka saivat naisen kuin naisen rakastumaan häneen – nykyään hän kuitenkin oli täysin kalju.

Näki peruukin

Eräänä aamuna Simo näki lehdessä peruukkimainoksen. Yksi peruukista muistutti häntä hänen omista loistopäivistään, joten hän päätti ostaa sen.

Hän marssi peruukkiliikkeeseen ja kokeili peruukkia suurin elein, ja ostipa hän kotimatkalla myös osti lipun hienoon konserttiin samalle illalle, koska halusi esitellä uusia, ihania hiuksiaan kylässä.

Kotiin päästyään Simo puki hienoimman pukunsa, ruiskutti päälleen runsaasti kalleinta hajuvettään ja suuntasi sitten kaupungin yöhön.

Suoraan jalkojen väliin

Simo asettui ylpeänä aivan lavan eteen ennen esitystä, mutta kun hän oli ripustamassa takkiaan tuolin selkänojaan, muuan vanha täti törmäsi häneen – niin että Simon peruukki putosi päästä!

Simo katseli kauhuissaan ympärilleen ja tajusi, että hänen peruukkinsa oli pudonnut hänen vieressään istuvan naisen jalkojen välistä lattialle. Nainen oli uskomattoman seksikäs ja sai Simon tuntemaan tunteita, joita hän ei ollut tuntenut moneen, moneen vuoteen.

Niin sujuvasti kuin suinkin pystyi, Simo laskeutui polvilleen ja yritti tarttua peruukkiinsa, mutta tuolien alla oli hyvin pimeää. Simo yritti kahmia peruukkiaan kuin hänen henkensä olisi siitä riippunut, kun järjestyksenvalvoja yhtäkkiä selvitti kurkkuaan hänen takanaan.

”Mitä helvettiä?”

– Mitä oikein luulet tekeväsi, ukko? vartija kysyi.

– Etsin peruukkiani, jonka pudotin äsken, Simo vastasi niin rauhallisesti kuin osasi.

– Mutta et ole vielä löytänyt sitä? järjestyksenvalvoja kysyi.

Simo vastasi kärsimättömästi:

– Olen saanut siitä kiinni kahdesti, mutta joka kerta joku paskiainen lyö minua sormille!

Oi voi, ei mennyt aivan kuten Simo oli suunnitellut! Mutta hauskaa oli!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin voivat lukea tämän myös tänään!