27-vuotias blondi on lempinyt 500 ihmisen kanssa – nyt hän paljastaa 1 virheen, jonka melkein kaikki miehet tekevät sängyssä

Melkein kaikki aikuiset haluavat harrastaa seksiä silloin tällöin. Se on täysin luonnollista ja osa biologiaamme.

Tietysti seksihalut vaihtelevat ihmisestä toiseen. Jotkut haluavat seksiä kerran viikossa, kun taas toiset ovat kiimaisia suurimman osan ajasta.

Mutta kysymys kuuluu, onko kukaan yhtä kiimainen kuin 27-vuotias Annie Knight? Australialaista kuvataan ”maan seksuaalisesti aktiivisimmaksi”, ja hän on harrastanut seksiä yli 500 ihmisen kanssa – joista 300 kanssa yhden vuoden aikana!

Nyt hän paljastaa miesten yleisimmän virheen sängyssä.

Täällä Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös nostaa esiin ihmisiä, jotka ovat valinneet elää elämäänsä hieman erilaisella ja ainutlaatuisella tavalla. Meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja heitä tulee kunnioittaa elämäntyylistä riippumatta!

Keskimääräisellä suomalaisella on 5–10 seksikumppania elämänsä aikana. Se ei ole mitään Annie Knightin lukuja vastaan.

Viisi ihmistä yhdessä päivässä

Vain yhdessä vuodessa Annie harrasti seksiä yli 300 ihmisen kanssa.

Hän harrasti seksiä enimmillään viiden ihmisen kanssa samana päivänä. Annie harrastaa seksiä sekä miesten että naisten kanssa ja tapaa suurimman osan seksikumppaneistaan ​​treffisovellusten kautta.

– Seksi saa minut tuntemaan oloni hyväksi, Annie sanoo New York Postille.

“Haluan kokeilla kaikkea”

”Australian seksuaalisesti aktiivisimmaksi naiseksi” tituleerattu Annie on avoin kaikenlaisille ehdotuksille, kun on kyse lakanoiden välissä peuhaamiselle. Mikään ei ole tabu.

– Haluan kokeilla kaikkea, Annie iloitsee New York Postille.

Hän työskenteli aiemmin mainonnan ja markkinoinnin parissa, mutta sen jälkeen kun hänen Onlyfans-tilinsä löydettiin, hänet erotettiin.

Se ei kuitenkaan Annieta häiritse, sillä hän ansaitsee nykyään noin 860 euroa päivässä esittelemällä itseään verkossa.

Yleisin virhe sängyssä

Viime vuosina Anniesta on tullut vähintäänkin kokenut sängyssä, ja nyt hän on paljastanut yleisen virheen, jonka useimmat miehet tekevät sängyssä.

– Melkein keskittyvät pelkkään sisään-ulos -liikkeeseen. He viis veisaavat esileikistä ja menevät suoraan asiaan. En voi edes laskea, kuinka monta kertaa olen joutunut opettamaan miehelle, missä klitoris on tai kuinka löytää g-pisteese, Annie sanoo It’s gone viral -sivustolle.

Siinä näet!