Lääkäri: Tässä on maailman vaarallisin seksiasento – yleisempi, kuin luulet

Välillä tuntuu, että vaara vaani ihan kaikkialla. Talvella kauppaan kävellessä voi liukastua ja kuolla ja jos sieltä selviää hengissä kotiin, voi terveelliseenkin illalliseen tukehtua.

Seksillä on tunnetusti useita tervsyhyötyjä – se todistetusti vähentää stressiä ja ahdistusta, kun keho vapauttaa endorfiineja ja oksitosiinia, tunnettuja ”onnellisuushormoneja”. Orgasmi puolestaan vapauttaa melatoniinia, joka auttaa nukahtamaan.

Lisäksi seksillä on fyysisiä terveyshyötyjä. Vaakamambo, kuten pystyversionsa, auttaa polttamaan kaloreita, vahvistaa sydäntä ja parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan voi vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Vaara vaanii kuitenkin myös makuukammarissa, ja on etenkin yksi seksiasento, joka johtaa jatkuviin loukkaantumisiin. Eikä kyseessä suinkaan ole mikään kama sutran erikoisemmista vaihtoehdoista, vaan varsin yleinen asento.

Lue myös: Tämä 22-vuotias ei saa töitä – valtavan jättisiittimensä takia: ”Työnantaja luuli, että minulla seisoi”

Lue myös: Roberto nousi maailmankuuluksi valtavan kalunsa takia – sitten totuus hänen 48 cm miehuudestaan paljastui

Lue myös: Kunta kieltäytyi myöntämästä Ericille rakennuslupaa autotalliin – hänen nerokas kostonsa on saanut miljoonat hurraamaan

Kirurgi Karan Raj on paljastanut vaarallisimman seksiasennon. Hänen mukaansa tämä asento on vastuussa jopa 50 prosentista penisten murtumista.

Yleisempi asento kuin luulet

Tässä asennossa sattuu helposti väärin osuvia työntöja, jotka voivat saada peniksen murskaantumaan häpyluuhun, mikä puolestaan johtaa kudoksen repeytymiseen – auts.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Vaarallisisn asento on ns. reverse cowgirl, jossa yleensä nainen ”ratsastaa” peniksellisen päällä, mutta selkä tämän kasvoja kohti.

Hän väittää, että se on vastuussa 50 prosentista peniksen murtumista, ja kyllä, penikset voivat murtua, vaikka ne ovat luuttomia.

Katso video aiheesta alta:

Jaa tämä artikkeli, jotta ystäväsikin tietävät varoa hekuman vallassa!