35-vuotiaalla on ”maailman isoimmat posket ” – shokeerasi faneja uudella yllättävällä toimenpiteellä

On hyvin tavallista, että teini-iän kynnyksellä ihminen kipuilee oman ulkonäkönsä kanssa. Mielessä pyörivät myllerryksenä ajatukset siitä, miltä haluaisit näyttää, kuka haluaisit olla ja mitä sinun pitäisi tehdä.

Fyysisesti ihminen voi kasvaa tuossa iässä hyvin nopeasti tai sitten hitaasti ja se tekeekin vaikeaksi aina välillä ymmärtää, mitä kehossasi on tekeillä.

Iän myötä ihmiset kuitenkin tulevat enemmän sinuiksi oman kehonsa ja ulkonäkönsä kanssa. Se ei tarkoita, että olisit kaikesta todella onnellinen, mutta jotenkin sitä oppii hyväksymään itsensä paremmin.

Osa ihmisistä ei kuitenkaan ole koskaan tyytyväisiä siihen, miltä näyttävät. Kehoaan voi nykypäivänä muokata monilla useilla tavoilla ja kunhan olet täysi-ikäinen, ei kukaan voi sinua siinä estää.

Ukrainalainen 35-vuotias Anastasiia Pokreshchuk on yksi heistä.

Me Hyvissä Nauruissa emme kirjoita vain hauskoista asioista, vaan haluamme myös nostaa esiin ihmisiä, jotka ovat päättäneet elää elämäänsä hieman erilaisella tai ainutlaatuisella tavalla. Meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja ansaitsevat tulla kohdelluksi kunnioituksella huolimatta siitä, miten he omaa elämäänsä elävät.

Anastasiia Pokreshchukista on tullut kuuluisuus internetissä ”maailman isoimpien poskiensa” takia. Tässä hän onnistui käytyään läpi lukuisia kauneusleikkauksia, joissa hänen poskiaan täytettiin tietynlaisella hapolla.

Yli 270 000 seuraajaa

Anastasiian ainutlaatuinen ulkonäkö on kerännyt naiselle jo yli 270 000 seuraajaa Instagramissa, jonne hän jakaa kuvia ja sisältöjä elämästään päivittäin.

– Saan tietysti nykyään enemmän huomiota, mutta ei se johdu vain poskistani. Se johtuu minun uudesta löytämästäni itsevarmuudesta, Anastasiia sanoo itse LadBible -sivustolle.

35-vuotias nainen on itse jo pudonnut laskuista sen suhteen, montako erilaista kauneusleikkausta hänelle on tehty. Hän on poskiensa lisäksi käynyt toimenpiteissä ottamassa botoxia kasvoihinsa ja hankkinut uudet hampaat.

https://www.instagram.com/p/Cztw2JOto55/

Ennen operaatioita

Anastasiia on tietoinen siitä, että hänen ulkonäkönsä on muuttunut paljon vuosien varrella ja viime kesänä hän tarjosi seuraajilleen harvinaisen pilkahduksen siitä, miltä hän näytti ennen tätä kaikkea.

Vanha kuva kertoo suoraan, miten paljon nainen on todella muuttunut.

Minkä matkan hän onkaan käynyt läpi!

Shokeerasi seuraajia

Tammikuussa 2024 Anastasiia shokeerasi seuraajiaan uudemman kerran käytyään jälleen uusissa operaatioissa, vaikka hänen lääkärinsä olivat kieltäneet ne vaarallisuuden takia.

Tällä kertaa hänen poskiaan operoitiin jälleen ja ne ovat nyt entistä isommat ja pyöreämmät.

Monet ihmiset ovat ilmaisseet huolensa Anastasiian hyvinvointia kohtaan, mutta hän ei itse välitä kritiikistä lainkaan, vaan on päättäväinen sen suhteen, että on valinnut itselleen oikean polun elämässä ja aikoo jatkossakin käydä operaatioissa.

– Ymmärrän kyllä, että joidenkin mielestä se voi näyttää oudolta, mutta minä en vältä, hän toteaa LadBiblelle.

Nyt voidaan jo puhua todellisesta muodonmuutoksesta!