38-vuotiaalla naisella on kuuma rakkaussuhde – aaveen kanssa: ”Järisyttäviä orgasmeja”

Itse ei voi päättää keneen rakastuu.

Kun perhoset alkavat lepattaa vatsassa, ei vastustelu yksinkertaisesta auta.

Suurimmalle osalle meistä kiintymyksen kohde kuitenkin on toinen ihminen. Brittiläisen taiteilijan Brocarden sydän kuitenkin sykkii entiselle sellaiselle – hän on rakastunut Edwardoon, joka on aave.

Viktoriaanisen sotilaan deittailu on nykypäivänä varsin harvinainen kokemus, mutta 38-vuotiaalle Brocardelle se on todellisuutta. Omien sanojensa mukaan ainakin.

Ilmestyi keskellä yötä

Eräänä yönä, kun ukkonen jylisi niin, että ikkunat tärisivät Brocardella oli vaikeuksia saada unta.

Yhtäkkiä hänen luokseen ilmestyi aave! Eikä mikä tahansa aave, vaan viktoriaaninen sotilas, joka kuoli 35-vuotiaana pudottuaan kaivoon.

Lempi roihahti heti.

– Kiemurtelin sängyssä ilman, että pystyin nukkumaan. Yhtäkkiä tunsin lämmön, joka levisi sydämeni ympärille, se kuumeni polttavaksi. Sitten lämpö levisi koko kehoon. Koko huone kylmeni, nousin istumaan sängyssä ja vapisin hallitsemattomasti. Tunsin, että joku oli siellä, mutta en nähnyt mitään, mutta kun yritin sytyttää valon, tunsin käden pysäyttävän minut ja kuiskauksen, joka kuuli ”Rakastan sinua”. Koko kehoni oli kananlihalla, Brocarde kertoo Ladbiblelle.

Loppu onkin niin sanotusti historiaa.

Kynttiläillallisia

Millaista aaveen kanssa seurustelu sitten oikein on?

Edwardo kyläilee Brocarden luona Oxfordshiressä Lontoon ulkopuolella, useimmiten silloin, kun Brocardella on yksinäinen olo. Pariskunta nauttii usein romanttisia kynttiläillallisia – aivan kuin muutkin pariskunnat.

Tässäkin suhteessa on kuitnekin vaikeutensa. Edwardo on todella tuline luonne ja joskus suuttuessaan hän saattaa puhaltaa kaikki kynttilät sammuksiin. Kun Brocarde yrittää sytyttää kynttilöitä uudelleen, se ei onnistu.

Onkohan Edwardo myös kova paiskomaan tavaroita?

– Seuraavana päivänä hän kuitenkin jo yleensä piirtelee sydämiä seinille kun olen suihkussa, Brocarde kertoo.

”Kutittelevia orgasmeja”

Brocarde ei vielä ole uskaltanut kertoa läheisilleen epätavallisesta rakkaustarinastaan.

Hän kuitenkin paljastaa, että pariskunnan seksielämä on melkein liian hyvää ollakseen totta.

– Intiimit hetkemme ovat todella voimakkaita, saan häneltä orgasmeja jotka tuntuvat luuytimissä asti. Minulla on mukava ja hyvä olla hänen seurassaan ja pystyn olemaa oma itseni, Brocarde kertoo.

Mitä tunteita juttu herättää sinussa? Minusta tulinen kummituspoikaystävä kuulostaa aika hyvältä!