98 % Amberin kehosta on tatuoitu, peräaukkoa myöten – katso nyt, kun hän ylpeänä esittelee mustetta

Kun Amber Luke, 28, oli 16-vuotias kun hän tajusi, ettei hän halunnut näyttää tavalliselta australialaiselta blondilta.

Niinpä hän päätti kulkea omaa polkuaan ja nyt, 12 vuotta myöhemmin, Amber on peittämänyt 98 prosenttia kehostaan ​​erilaisilla tatuoinneilla.

Täällä Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös juhlistaa ihmisiä, jotka ovat valinneet eöää oman näköistään elämää. Meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja heitä tulee kunnioittaa!

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tatuoidut silmät ja peräaukko

Amber on todella omistautunut kehonsa muokkaamiselle. Hänellä on muun muassa tatuoinut silmämunat ja peräaukko ja lisäksi hän on suurentanut sekä huuliaan että peppuaan ja halkaissut kielensä kahtia.

– Olin melko masentunut silloin 16-vuotiaana, kun tämä matka alkoi. Tämä oli minulle tilaisuus saada itseluottamukseni takaisin ja tulla sellaiseksi ihmiseksi, josta voisin olla ylpeä, Amber muistelee Daily Starille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Amberilla on satoja tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa, mutta hän saa myös jonkin verran vihaa ja epäluuloisuutta osakseen.

– Sitä ehkä luulisi, että pahoitan mieleni siitä, mutta olen niin tottunut siihen, ettei sillä ole väliä, Amber toteaa tyynesti Daily Starille.

Hienoa, että Amber uskaltaa elää oman näköistä elämää!