Anastasiialla, 36, on ”maailman isoimmat posket” – tältä hän näytti ennen tuhansien eurojen kauneusleikkauksia

Anastasiia Pokreschchuk, 36, Kiovasta, Ukrainasta, on tullut tunnetuksi siitä, että hänellä on ”maailman suurimmat posket”.

Hän on käyttänyt hurjasti rahaa erilaisiin kosmeettisiin toimenpiteisiin – nyt hän jakoi kuvan siitä, miltä näytti ennen.

Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös antaa tilaa ja näkyvyyttä ihmisille, jotka ovat valinneet elää omannäköistään elämää – meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat saman arvoisia ja heitä tulee kunnioittaa elämäntyylistä riippumatta!

Anastasiialle on tehtyjen lukuisten täyteainehoitojen rintojen suurennusleikkaus ja brasilialaisen pepunkohotusleikkaus, eli brazilian butt lift.

Kuten yleensä, eivät kaikki ihmiset kestä sitä, että muut tekevät omaa juttuaan, ja myös Anastasiia saa osakseen paljon nettivihaa.

Aikemmin tänä vuonna tänä vuonna hänellä oli loistava vastaus häntä kritisoineelle kirjoittelijalle.

”En ymmärrä tällaista ajattelua ollenkaan. En ymmärrä, miten voisin ajatella ulkonäköäni muiden mielipiteiden perusteella,” hän vastasi. ”En välitä, mitä muut sanovat, koska nämä ovat minun kasvoni ja minun täytyy pitää niistä, ei sinun. Nämä ovat minun kasvoni ja tämä on minun elämäni.”

”Näytin hamsterilta”

36-vuotias on enemmän kuin tyytyväinen ulkonäköönsä ja teki selväksi haastattelussa This Morning -ohjelmassa kaksi vuotta sitten, kuinka hän tuntee asiasta.

”Katson vanhoja kuviani ja ajattelen, että olen ruma. En pitänyt ulkonäöstäni, mutta sen voi muuttaa ongelmitta. En pitänyt kasvoistani, näytin hamsterilta,” hän sanoi.

Nyt hän on jakanut sosiaalisessa mediassa ennen ja jälkeen -kuvan, mutta kaikki eivät edelleenkään hyväksy hänen päätöstään muuttaa kasvojaan.

”Haluan oikeasti tietää, millaista ulkonäköä hän yrittää saavuttaa,” eräs henkilö kirjoitti.

”Miksi, miksi? Näytit kauniilta enkä ymmärrä, miksi halusit tämän ulkonäön?” toinen kysyi.

”Hän oli todella kaunis ensimmäisessä kuvassa,” joku kommentoi.

Toisaalta eräs käyttäjä sanoi, että hän ”piti molemmista” kuvista.

Kohdatessaan vihapuhetta jälleen kerran, hän kertoi Daily Mailille: ”Saan vihakommentteja netissä koko ajan – kukaan ei uskalla sanoa sitä kasvotusten. Todellisuudessa ihmiset haluavat halata minua ja ottaa kuvia kanssani. Se on niin ihanaa! Minulla ei ole ympärilläni ihmisiä, jotka tuomitsevat minut, enkä välitä mitä ihmiset minusta ajattelevat. Ystäväni eivät koskaan tuomitse minua.”

Äiti on Anastasiian mukaan hänen paras ystävänsä ja suurin tukijansa.

Loppujen lopuksi se on hänen kasvonsa, hänen kehonsa ja hänen valintansa.

Jaa tämä artikkeli, jos erilaisuus on sinusta rikkaus! meitä mahtuu tähän maailmaan onneksi kaikenlaisia.