Itsekäs törppö väärinpysäköi tahallaan – poliisin nokkela ”uhkaus” riemastuttaa

Useimmat meistä, joilla on ollut ajokortti ja auto pitkään, ovat jossain vaiheessa palanneet auton luo ja löytäneet tuulilasista lapun.

Valitettavasti se on harvoin hyvä uutinen, mutta se voi koskea mitä tahansa – joku kolaroi hiukan autoasi ja jätti puhelinnumeronsa.

Meidän kaikkien on autettava toisiamme, jotta liikenne sujuisi mutkattomasti ja turvallisesti. Kaikki hyötyvät siitä, että kunnioitamme toisiamme ja yritämme olla mukavia.

Suurin osa on tästä yhtä mieltä.

Viime vuonna Linköpingissä, Ruotsissa, oli kuitenkin ainakin yksi henkilö, joka oli eri mieltä…

Autoilija oli pysäköinyt autonsa paikkaan, jossa se ei ollut sallittua – ja oli siksi jättänyt tuulilasiin lapun, johon oli kirjoittanut:

Kuva: WikiCommons

”Hei! Olen hakemassa bensaa.”

Kirjoitti lisähuomautuksen

Oliko se totta vai ei, on edelleen epäselvää, mutta poliisi Emil päätti uskoa viestiä. Hän kuitenkin jätti pienen lisämerkinnän autoilijan lappuun.

Poliisi kirjoitti:

Hei hei! Autovero on maksamatta ja auto on ajokiellossa, korjaathan nämä. Olemme kulmilla. Ystävällisin terveisin, Poliisi”.

Kuva: Facebook/Linköpingin poliisi

Vitsaileva ja nokkela ”uhkaus” julkaistiin Linköpingin poliisin Facebook-sivustolla Emilin kommentin kera.

Vitsaileva ja nokkela ”uhkaus” julkaistiin sitten Linköpingin poliisin Facebook-sivulla Emilin kommentin kera.

– Yksi poliisin tärkeimmistä tehtävistä on rikosten ehkäisy. Tässä esitellään erittäin edistynyt paikan päällä joustavasti kehitetty lapunkirjoitusmenetelmä. Kehittämiskustannukset viranomaisille: 0 kruunua. Laitan tämän muistiin seuraavia palkkaneuovtteluja varten, hän vitsaili.

Kuva: Wikimedia Commons

“Upea huomautus!”

Ei kestänyt kauaakaan, kun monet tuhannet ihmiset olivat tykänneet, kommentoineet tai jakaneet julkaisusta – ja useimmat näyttivät arvostavan sitä, että poliisikin voi hassutella silloin tällöin. Viisas vastaus pilke silmäkulmassa sai monet iloitsemaan.

Mielestämme poliisi Emilin toiminta oli täysin oikein! Älä nyt pidättele, vaan JAA, jos olet samaa mieltä!