Nuori nainen laittoi takin myyntiin Facebookiin – minuuttia myöhemmin hänen nöyryyttävä mokansa paljastui

Tavaroiden ostaminen ja myyminen verkossa voi olla rasittavaa. Sen on sujuttava helposti ja ilman, että kukaan tuntee olonsa huijatuksi.

Mutta kuten aina, kun on internetistä kyse, on oltava varuillaan – sitä ei tietenkään halua paljastaa itsestään liikaa ja suojella itseään esimerkiksi identieettivaruksilta.

Ruotsissa on viime aikoina huvittanut tilanne, jossa nuori nainen todella antoi itsestään hieman liikaa myynti-ilmoituksen yhteydessä jonka latasi Facebookiin.

Näytti liikaa

Jessica päätti siis eräänä päivänä myydä takin. Ja sehän on hienoa, kierrätys kunniaan!

Kuvan naisella ei ole mitään tekemistä Jessican tarinan kanssa. Kuva: Pixabay

Hän otti matkapuhelimellaan kuvia takista, jonka halusi myydä. Nykyään ihmisillä on vaikka minkälaisia kuvia puhelimensa muistissa, ja monen pahin painajainen on varmasti, että jokin niistä päätyy väärien silmien eteen.

Ja niin tässä juuri kävi.

Tässä tulee kuvakaappaus hänen myynti-ilmoituksestaan:

Facebook

Kuten näet, latasi Jessica kaksi eri kuvaa takista aivan kuten oli tarkoittanut. Mutta mukaan lipsahti vielä kolmas kuva – jossa hän poseerasi ilman yläosaa peilin edessä.

Voisi tapahtua meistä parhaimmallekin

Kuva oli ehkä tarkoitettu parisuhteen piristykseksi tahi kosintamenoihin, mutta rävähti sitten koko ryhmän näkyville Facebookiin, ja jo muutaman minuutin kuluttua alle ilmestyi ensimmäinen kommentti:

”Nyt taisi lipsahtaa yksi kuva liikaa mukaan.”

Pian tämän jälkeen ilmoitus myös poistettiin, joten toivottavasti aivan liian moni ei ehtinyt nähdä kuvaa. Sellaista sattuu, Jessica!

Toivottavasti hän sai takin myöhemmin myytyä.

Lue myös: Oppilaan tuli piirtää Suomen lippu kokeessa – hänen virheensä sai opettajan nauramaan kippurassa