Tuhma vitsi: Roope alkaa hyväillä vaimonsa reittä – 3 minuuttia myöhemmin kaikki menee päin h*lvettiä

Kun olet ollut naimisissa monta vuotta, voi helposti käydä niin, ettei niin kutsuttu liekki ole aivan entisellään. Ehei, kaukana ovat ajat, kun ei pystynyt pitämään näppejä erossa toisesta.

Tietysti on poikkeuksia – liittoja, joissa intohimo pysyy yhtä vahvana vuosienkin jälkeen, mutta suurimman osan kohdalla asia ei valitettavasti ole niin.

Tämä hauska tarina, joka on täysin keksitty, kuitenkin havainnollistaa erittäin hauskalla tavalla, miltä makuuhuoneessa voi näyttää monien yhteisten vuosien jälkeen.

Roope ja Riitta olivat olleet naimisissa lähes 40 vuotta. He rakastivat toisiaan edelleen yhtä paljon kuin sinä päivänä, jolloin he sanoivat ”tahdon” kirkossa, ja he sanoivat toisilleen sen usein.

Hyväilee vaimon reisiä

Mutta seksirintamalla oli viileämpää – kumpikaan heistä ei edes muistanut, milloin he viimeksi olisivat puuhanneet vällyjen välissä.

Sinä iltana, kuten jokaisena muunakin iltana, pariskunta makasi sängyssä vastakkaisilla puolilla. Roope makasi ja luki kirjaa ja Riitta makasi kyljellään ja oli lähellä nukahtamista.

Mutta yhtäkkiä Riitta tunsi Roopen käden reidellään.

”Voi Roope!”

Ragnar hyväili Riittaa yhä korkeammalle reisille, kunnes saavutti tämän ”kaikkein pyhimmän”. Siellä hän päästi sormiensa liukumaan sisään Riitan suureksi iloksi.

– Voi Roope! Haluatko vihdoinkin harrastaa seksiä kanssani?

– En. Minun täytyy vain kastella sormi, jotta saan kirjan sivua käännettyä.

Paina nyt JAA, jos pidit tästä röyhkeästä vitsistä, niin voit levittää naurua ystävillesi.