Viehättävä manteli vai intuitiivisen pyöreä? Silmiesi muoto voi kertoa yllättävän paljon peroonallisuudestasi

Kiinalainen kasvojen lukeminen joka tunnetaan myös nimellä Mian Xiang, on tuhansia vuosia vanha taito.

Sen mukaan ihmisen kohtalo ja terveydentila voidaan lukea kasvojen piirteistä. Se on syvällinen osa kiinalaista kulttuuria ja perinteistä lääketiedettä.

Kasvojen lukemisen perusteet

Kasvojen lukeminen perustuu ajatukseen, että kasvojen eri alueet vastaavat elämän eri osa-alueita, kuten rakkautta, varallisuutta, terveyttä ja elinikää.

Esimerkiksi otsan uskotaan edustavan ihmisen uraa ja älykkyyttä, kun taas silmät heijastavat sydäntä ja tunteita. Nenä puolestaan liitetään varallisuuteen ja suu perheeseen ja terveyteen.

Suuret, kirkkaat silmät voivat viitata vahvaan persoonallisuuteen ja johtamiskykyyn, kun taas kaarevat kulmakarvat saattavat viestiä diplomaattisuudesta ja ihmisten välisestä ymmärryksestä. Leveä nenä voi olla merkki taloudellisesta vakaudesta, kun taas täyteläiset huulet viittaavat vahvaan sosiaaliseen elämään ja ystävällisyyteen.

Silmät, joita usein kutsutaan sielun peiliksi, ovat keskeisessä roolissa kiinalaisessa kasvojen lukemisessa.

Ne eivät ainoastaan heijasta ihmisen tunteita ja persoonallisuutta, vaan voivat myös paljastaa syvällisempiä totuuksia ihmisen luonteesta ja elämänpolusta.

Tässä tarkastellaan, mitä eri silmien muodot voivat merkitä:

  • Pyöreät silmät: Ihmiset, joilla on pyöreät silmät, nähdään usein avoimina ja herkkinä. Heidät tunnetaan syvästä empatiastaan ja kyvystään ymmärtää muiden tunteita intuitiivisesti. Pyöreäsilmäiset ovat myös usein luovia ja unelmoivia, omaten rikkaan mielikuvituksen.
  • Mantelinmuotoiset silmät: Mantelinmuotoisia silmiä pidetään merkkinä vahvasta tahdonvoimasta ja päättäväisyydestä. Tällaiset ihmiset ovat usein itsenäisiä ja pystyvät kohtaamaan haasteita rohkeasti. Heidät tunnetaan myös viehätysvoimastaan ja kyvystään johtaa muita.
  • Pienet silmät: Pienisilmäiset henkilöt nähdään perinteisesti keskittyneinä ja tarkkaavaisina. He ovat mestareita yksityiskohtien havainnoinnissa ja pystyvät tekemään huolellisia ja tarkkaan harkittuja päätöksiä. Pienet silmät viittaavat myös sisäiseen voimaan ja kykyyn säilyttää salaisuudet.
  • Suuret silmät: Suurisilmäiset ihmiset ovat usein sosiaalisia ja ulospäinsuuntautuneita. Heidän helppo lähestyttävyytensä ja kykynsä ilmaista tunteitaan avoimesti tekevät heistä luotettavia ja rakastettavia ystäviä. Suuret silmät viestivät myös optimistisuudesta ja elämänjanosta.
  • Kallistetut silmät: Kallistuneita silmiä pidetään usein merkkinä älykkyydestä ja oveluudesta. Tällaisilla ihmisillä on taipumus nähdä asiat eri näkökulmista ja he ovat hyviä ongelmien ratkaisijoita. Heidän ainutlaatuinen näkökulmansa elämään voi tehdä heistä innovatiivisia ajattelijoita ja luovia ratkaisij

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten silmien muoto voi heijastaa ihmisen persoonallisuutta ja elämänkulkua kiinalaisen kasvojen lukemisen mukaan.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen ihminen on yksilöllinen, ja kasvojen lukeminen on enemmän taidetta kuin tiedettä. Se vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen luonteesta.

Kasvojen lukemisen hyödyt nykypäivänä

Vaikka kasvojen lukeminen saattaa kuulostaa vanhanaikaiselta ja jopa mystiseltä, sillä on yhä paikkansa nykypäivän yhteiskunnassa.

Se voi auttaa parantamaan henkilökohtaisia ja ammatillisia suhteita tarjoamalla ymmärrystä ihmisten välisistä dynamiikoista.

Kasvojen lukemisen taito voi myös edistää itsetuntemusta, antaen työkaluja omien vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamiseen.

Katso video alta: