Isoäiti siivosi aina alumiinifoliolla – nyt ymmärrän, mikä NERO hän oli

Siivoaminen ei taida olla kovinkaan monien suosikkihommaa. Mutta onneksi on olemassa niin monia hyviä niksejä, jotka tekevät siivoamisesta paljon hauskempaa ja helpompaa.

Usein tarvitset vain yksinkertaisia ​​asioita, joita melkein jokaiselta jo löytyykin kotoa – ja tässä tulee yksi suosikeistani.

Lue myös: Näetkö kuvassa naisen vaiko kasvot? Vastauksesi paljastaa hyvin mielenkiintoisen seikan sinusta

Lue myös: Analyyttinen loogikko vai romanttinen taivaanrannanmaalari? Tämä nopea testi paljastaa jotain mielenkiintoista persoonastasi

Tuote, jota melkein kaikilla on kotona, on alumiinifolio. Ainakin minun on vaikea selviytyä arjesta ilman tätä upeaa tuotetta.

Alumiinifolio sopii moneen.

Sitä voidaan käyttää ylijääneiden ruokien säilömiseen. Kesäisin käytän sitä koko ajan grillissä grillattujen ruokien käärimiseen, jotta ne pysyvät lämpimänä.

Mutta tiesitkö, että alumiinifoliota voidaan käyttää myös siivoukseen?

Kyllä, se on todella totta! Ja tässä aion näyttää tarkalleen kuinka hienosti folio voi helpottaa arkeasi. Olen niin iloinen, että opin tämän!

Käytä teräsvillan sijaan

Tiesitkö esimerkiksi, että likaisia ​​uunivuokia, kattiloita ja pannuja voi kuurata alumiinifoliolla? Kierrä vain pala foliosta palloksi ja hankaa helposti pois lika, joka muuten tuntuu jämähtäneen niin ettei sitä saa katuporallakaan irti.

Muista vain, ettet tee sitä teflonpannuille, koska niiden pinnoite kärsii.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Shutterstock

Puhdista uuniritilät

Kääräise taas foliosta pallo ja hankaa sillä uuniritilät. Lika ja rasva, joita on yleensä vaikea poistaa, irtoavat nyt helposti.

Jos lika on liian kovaa ja juurtunut, voit käyttää vähän tiskiainetta.

Puhdista hopeaesineet

Onko sinulla laatikossa vanhoja kellastuneita ja mustiksi muuttuneita hopeaesineitä? Sitten tässä on hyvä vinkki saada ne hohtamaan kuin uudet!

  • Aseta alumiinifolio pesualtaan pohjalle.
  • Laita sen päälle hopeaesineet ja ripottele päälle pari teelusikallista ruokasoodaa ja pari ruokalusikallista suolaa.
  • Kaada päälle kiehuvaa vettä, kunnes se peittää ruokailuvälineet.
  • Anna seistä muutama minuutti, kunnes vesi on jäähtynyt. Ota sitten ruokailuvälineet vedestä ja kuivaa ne huolellisesti.

Bonusvinkki

Jotta hopeisiin kiiltoa hiukan nopeammin, voit jälleen kääriä foliosta pallon ja laittaa sen astianpesukoneeseen hopeiden kanssa. Vaikutus ei ole aivan yhtä hyvä kuin pesualtaassa – mutta toimii silti!

(Lähde: The Kitchn)

Ajattele kuinka hyvä on, että kotona on alumiinifoliota! Uskomatonta, mihin kaikkeen se taipuu.

Onko sinulla muita vinkkejä mihin alumiinifoliota voi käyttää? Voit vapaasti kirjoittaa kommentin ja jakaa artikkelin Facebookissa, jotta useammat ihmiset voivat hyötyä näistä nikseistä!