28 sekunnin express-haaste: Vain kaikkein terävimmät löytävät rannalta sukset

Oletko joskus väittänyt, että sinulla on todellinen haukan katse? Kyky äkätä asioita, joita muut eivät näe? Tai leveileekö kenties joku tuttusi tällaisella kyvyllä?

Nyt on tullut aika erottaa jyvät akanoista, sillä tämä kuva-arvoitus on todella vaikea – itse melkein luovutin jo nähdessäni sen.

Lue myös: Näetkö kuvassa naisen vaiko kasvot? Vastauksesi paljastaa hyvin mielenkiintoisen seikan sinusta

Lue myös: Analyyttinen loogikko vai romanttinen taivaanrannanmaalari? Tämä nopea testi paljastaa jotain mielenkiintoista persoonastasi

Tämän päivän haaste tulee brittiläiseltä lentoyhtiöltä Jet2 ja The Mirror on kirjoittanut pitkät pätkät siitä, kuinka vaikea tämä kuva-arvoitus on. Jos onnistut, voit olla erittäin tyytyväinen itseesi.

Haasteena on löytää piirretyltä rannalta jotain niinkin epätavallista kuin suksipari. Sen vaikeuttamiseksi ranta on tupaten täynnä aurinkotuoleja, rapuja, meritähtiä ja aurinkovarjoja.

Keskimääräisen ajan tämän haasteen ratkaisemiseen sanotaan olevan 28 sekuntia. Löydätkö sukset ennen kuin aika on kulunut?

Onnistuitko löytämään sukset rannalta?

Koska se on niin täynnä muuta tavaraa, se ei todellakaan ole helppoa.

Ratkaisu

Löysitkö sukset? Älä masennu jos et löytänyt. Paljastamme vastauksen alla, ja itse en rehellisesti oikein tahdo siltikään erottaa niitä…

Helpottiko?

Keskimääräinen aika tämän haasteen suorittamiseen on siis 28 sekuntia. Miten pärjäsit?