Mies ilmoitti erosta inhottavalla kirjeellä – vaimon nerokas vastaus sai sian katumaan jokaista sanaa

Joskus maailma tuntuu raskaalta, tylsältä ja synkältä, mutta hauska vitsi piristää aina.

En tiedä, oletko kuullut tätä ennen, mutta toivottavasti se saa sinutkin nauramaan.

Siinä on kaikkea, mitä hyvältä tarinalta vaaditaan – draamaa, kostoa ja yllättävä lopputulos.

Lue itse, ja jaa myös eteenpäin, jos vaimon nerokas kirje hänet jättävälle aviomiehelle sai hymyn kasvoillesi.

Lue myös: Veronikaa, 26, nettikiusataan, koska hän on ”liian seksikäs” – katso nyt, kun hän riisuu kylpytakkinsa

Lue myös: Nälkäinen isä asetteli välipalaa pieniin kulhoihin – kun tytär tuli kotiin hän huomasi tämän intiimin virheen

Lue myös: 50 vuoden avioliiton jälkeen pariskunta makasi sängyssä – yhtäkkiä vaimo tunsi miehensä kädet…

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Salarakas, kirje
Outo kirje ovessa paljasti anopin teon.

Rakas vaimo!

Kirjoitan tämän kirjeen kertoakseni, että jätän sinut. Olen ollut hyvä aviomies seitsemän vuoden ajan, eikä minulla ole enää mitään annettavaa. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet yhtä helvettiä.

Pomosi soitti ja kertoi, että olet irtisanoutunut työstäsi. Se oli viimeinen tikki! Viime viikolla tulit kotiin, etkä huomannut lainkaan uutta kampaustani.

Tein lempiruokaasi, ja olin jopa ostanut uudet kalsarit. Söit kahdessa minuutissa ja menit suoraan sänkyyn sen jälkeen, kun olit katsonut kaikki tosi-tv -ohjelmasi televisiosta.

Et enää sano, että rakastat minua, et halua seksiä, etkä mitään, mikä pitäisi meidät yhdessä miehenä ja vaimona. Joko olet uskoton, tai et vain enää rakasta minua. Oli miten oli, minä lähden nyt, enkä tule takaisin.

/ Ex-miehesi

P.S. Älä yritä etsiä minua. Olen jo siskosi kanssa matkalla ulkomaille. Hyvää loppuelämää!

Vaimon vastaus

Rakas ex-mieheni! 

Mikään ei piristä päivääni niin paljon kuin kirje sinulta. On totta, että olemme olleet naimisissa seitsemän vuoden ajan, mutta ”hyvä aviomies” on kyllä aika kaukana siitä, mitä sinä olet ollut.

Katson paljon tosi-tv -ohjelmia, koska sillä tavalla pääsen hetkeksi pakoon ainaista valitustasi ja marinaasi. Harmi, että se ei aina toimi. Huomasin uuden kampauksesi, ja ensimmäinen ajatukseni oli, että näytät ihan mopilta.

Äitini opetti minut aina olemaan kiltti muille, ja olemaan mieluummin hiljaa, jos minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa. Siksi en kommentoinut hiuksiasi. Kun laitoit lempiruokaani, taisit sekoittaa minut siskooni, sillä en ole syönyt lihaa 7 vuoteen. Mitä tulee uusiin boksereihisi, niihin jäänyt 4,90 euron hintalappu vähän tappoi tunnelman. Toivottavasti on vain sattumaa, että siskoni oli lainannut minulta 5 euroa aiemmin samana päivänä. Kaiken tämän jälkeen olin edelleen valmis rakastamaan sinua, ja uskoin, että saisimme selvitettyä kaiken.

Joten, kun voitin lotosta miljoona euroa, irtisanouduin töistä ja ostin meille matkan Jamaikalle. Mutta kun tulin kotiin, olit poissa. Uskon nyt, että kaikella on tarkoituksensa. Toivottavasti saat sellaisen elämän, jota olet toivonut. Asianajajani mukaan lähettämäsi kirje varmistaa, että et saa minulta erossa senttiäkään. Joten pidähän huoli itsestäsi!

/ Ex-vaimosi, vapaa ja sikarikas!

Jaa ihmeessä tarina Facebookissa, jos haluat saada ystäväsi nauramaan!