Tuhma vitsi: Jokke ja Martti vaihtoivat vaimoja 1 yöksi – aamulla järkyttävä totuus kuitenkin paljastui

Myönnän, että rakastan vitsejä – etenkin niitä hiukan härskimpiä ja törkyisempiä. Seuraava vitsi kuuluu juuri tähän kategoriaan, ja toivon, että se piristää päivääsi!

Lue myös: Vitsi: 71-vuotias savolainen Maarit sai Viagraa lääkäriltä – 7 päivää myöhemmin hän soitti shokissa tohtorille

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Lue myös: Vitsi: Meno kuumenee iäkkään savolaisparin sängyssä – sitten mies lausuu 4 sanaa ja kaikki menee päin hel*ettiä

Kaksi pariskuntaa oli yhteisellä etelän-lomalla. 

Yksi illoista venähti pitkäksi, ja kumottuaan lukuisia pulloja punaviiniä kutkuttavan lämpimässä kesäyössä hotellin uima-altaalla, nelikko päätti, että vaihtaisivat kumppania yhdeksi yöksi.

Tuumasta toimeen. Jokke ja Martin vaimo suuntasivat Joken hotellihuoneeseen ja päinvastoin.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

”Voisopimus”

Ennen kuin nelikko vetäytyi nauttimaan kuumasta yöstä kahden ryhmissä, Jokke ja Martti kuitenkin vetäytyivät hetkeksi sivummalle.

He sopivat koodin, jolla kommunikoisivat seuraavan päivän aamiaisella – niin sanotun ”voisopimuksen”.

Se tarkoitti, että he työntäisivät veitsen voihin aamiaisella niin kuinka monta kertaa, kuin olivat harrastaneet seksiä toisen vaimon kanssa.

Seuraavana aamuna…

Aamulla Jokke oli erittäin tyytyväinen. Hän oli nimittäin koko ajan tiennyt, että hänen omalla vaimollaan oli kuukautiset. Niinpä hän upotti voitonriemuisena veitsen voihin kolme kertaa.

Hän nosti katseensa hymyillen ja katsoi omahyväisesti Marttia. 

Hänen hymynsä kuitenkin hyytyi nopeasti, kun Martti otti ilmekään värähtämättä voiveitsen ja upotti sen ensin kahdesti vadelmahilloon ja sitten kolme kertaa Nutella-purkkiin.

Älä epäröi jakaa vitsiä, jos se sai hymyn huulillesi!