Vitsi: Meno kuumenee iäkkään savolaisparin sängyssä – sitten mies lausuu 4 sanaa ja kaikki menee päin hel*ettiä

Luulen, että useimmat meistä ovat samaa mieltä siitä, että avoin kommunikaatio ja rehellisyys ovat hyvän seksielämän tärkeimpiä avaimia. 

Tämä vitsi on täydellinen esimerkki siitä, mitä voi käydä jos ei kommunikoi.

Lue myös: Vitsi: Myyjä raivostuu, kun seksikäs 18-vuotias kieltäytyy maksamasta – lausuu sitten 5 sanaa, jotka muuttavat kaiken

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Liki 50 vuotta aviossa ollut pariskunta makasi sängyssä eräänä iltana, kun vaimo yllättäen tunsi miehensä alkavan hieroa häntä tavalla, jota hän ei ollut tuntenut pitkään aikaa.

Se melkein kutitti, kun aviomiehen sormet lähtivät liikkeelle hänen niskastaan ja tekivät tietään alemmas pitkin naisen selkää.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Shutterstock

Mies hyväili vaimon olkapäitä ja kaulaa jatkaen käsillään matkaa alemmas, mutta pysähtyen kuitenkin juuri hänen vatsansa yläpuolelle.

Silloin hän jatkoi ottamalla vaimoaan kiinni vasemmasta kädestä hyväillen tämän kylkeä matkaten alas aina ohi pakaran, reisien ja pohkeiden.

Tuon jälkeen hän jatkoi tietään ylös pitkin vaimon reittä pysähtyen käsillään kuitenkin juuri ennen tämän haaroja. Hän teki saman tempun myös oikealle puolelle vaimonsa kehoa, mutta pysähtyi jälleen yllättäen aivan jalan yläosaan juuri ennen kriittisiä paikkoja. Sen jälkeen hän kierähti omalle puolelleen sänkyä ja vaikeni.

Shutterstock

Vaimo oli jo melkoisilla kierroksilla miehensä ihanan kosketellun ja hyväilyn jälkeen, joten hän päätti kysyä rakastavalla äänellä:

– Rakas, se oli aivan ihanaa. Miksi sinä lopetit?

Silloin mies vastasi:

– Löysin jo kaukosäätimen, jota olin etsimässä…

JAA tätä kaikille ystävillesi ja perheenjäsenillesi Facebookissa, jotta hekin saavat tästä päivän naurun!

Levitetään iloa ja naurua kaikkialle!