Tuhma vitsi: Kuhina käy 87-vuotiaiden Pekon ja Liisan lakanoissa – sitten yhtäkkiä ovikello soi…

Aina ei ole helppoa tehdä kahta asiaa samaan aikaa, ja jos hieman tunkkaiseen ennakkoluuloon on uskomista, koskee tämä erityisesti miehiä. 

Siitä tässä hauskassa tarinassa on kyse – ja viimeinen lause sai minut nauramaan ihan ääneen! Niinpä tunsin heti, että halusin jakaa tämän röyhkeän vitsin kanssanne!

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Lue myös: Vitsi: Meno kuumenee iäkkään savolaisparin sängyssä – sitten mies lausuu 4 sanaa ja kaikki menee päin hel*ettiä

Lue myös: Vitsi: 71-vuotias savolainen Maarit sai Viagraa lääkäriltä – 7 päivää myöhemmin hän soitti shokissa tohtorille

Seuraava tarina, joka on fiktiivinen, kertoo Pekosta ja hänen vaimostaan ​​Liisasta. Vanhempi pariskunta on kotoisin Järvenpäästä, ja Liisa oli valittanut jo pitkään, että Pekon kuulo ei enää ollut ennallaan huonokuuloinen.

Sinä iltana he olivat juoneet punaviiniä television ääressä ja oikein sytyttäneet kynttilöitä ennen kuin olivat suunnanneet makuukammarin puolelle harrastamaan todella intohimoista seksiä. Näiden vällyjen välissä todella tapahtui!

Mutta yhtäkkiä heidät keskeytettiin, sillä ovikello soi.

Liisa sanoi:

– Ovikello soi!

Pekko vetäytyi ulos rakkaasta vaimostaan, kuunteli, ei kuullut mitään ja laittoi sen nopeasti takaisin sisään ja jatkoi.

Liisa huusi taas:

– OVIKELLO SOI!

Huusi

Mutta ei näyttänyt siltä, ​​että Pekko olisi vaivautunut kuuntelemaan. Hän vain veti taas kalunsa ulos ja jatkoi sitten taas hetken kuluttua samaa intensiivistä tahtia.

Silloin Liisa huusi keuhkojen täydeltä:

– HEI, OVIKELLO SOI!

Mies vastaa hämmästyneenä:

– Vai niin! Anteeksi kulta. Luulin sinun sanovan: ”VÄÄRÄ REIKÄ, HOI!”

Älä epäröi jakaa vitsiä, jos se sai hymyn huulillesi!