Vitsi: Kiimainen aviopari meni naamiaisiin – järkyttävä totuus paljastui kuitenkin vasta seuraavana aamuna

Jos mieli on maassa marraskuun tai järkyttävien uutisten takia, voi aina yrittää piristää itseään hauskalla pikku tarinalla tai vitsillä.

Parhaa ovat mielestäni sellaisia, joissa on hiukan lapsilta kiellettyjä elementtejä ja jopa hiukan absurdi loppuratkaisu, jollaista ei todellakaan osaa odottaa.

Alla oleva vitsi on mielestäni juuri sellainen – nautinnollisia lukuhetkiä!

Lue myös: Vitsi: Koppava helsinkiläinen esitteli sukukalleutensa savolaiselle – naisen reaktio sai pöyhkeilijän parkumaan

Lue myös: Vitsi: Äiti selitti teini-tyttärelleen kukista ja mehiläisistä – järkyttävä totuus paljastui 2 minuuttia myöhemmin

Lue myös: Vitsi: Sokea Ike asteli ravintolaan – hänen tilauksensa saa tarjoilijan oitis purskahtamaan itkuun

Kirsti ja Risto oli kutsuttu naamiaisiin. He olivat olleet naimisissa jo 20 vuotta ja nauttivat kovasti muiden ihmisten kanssa seurustelusta ja juhlimisesta.

Tuntui kamalalta

Mutta kun odotettu naamiaispäivä vihdoin koitti, oli Kirstillä yllättäen sairas olo. Hän kuitenkin vaati, että Risto menisi juhliin pitämään hauskaa.

Niinpä Risto sonnustautui Batman-asunsa ja lähti naamiaisiin. Kirsti palasi sänkyyn ja nukkui sikeästi tunnin verran.

Kun Kirsti sitten heräsi, hän tunsi yllättäen olonsa merkittävästi paremmaksi ja päätti suunnata naamiaisiin hänkin. Hän kuitenkin päätti pukeutua aivan erilaiseen asuun, jotta voisi vakoilla miestään ja varmistaa, että tämä käyttäytyy.

Flirttaili Batmanin kanssa

Kirsti saapui naamiaisiin. Hän huomasi nopeasti miehen Batman-asussa ja alkoi flirttailla tämän kanssa.

Hetken kuluttua he päätyivät puutarhaan, ja tilanne kehittyi alta aikayksikön siihen, että he pian jo rakastelivat pitkään ja intohimoisesti. Sen jälkeen Kirsti sanoin olevansa väsynyt ja palasi kotiin nukkumaan.

Seuraavana aamuna pariskunta istui keittiössä syömässä aamiaista, kun Kirsti kysyi:

– No, mitenkäs viime yö sitten meni?

Risto siemaili kahvia rauhassa ja sanoi:

– Oli melko tylsää. Minä ja muutama muu istuimme enimmäkseen yläkerrassa ja pelasimme korttia. Mutta sillä toisella kaverilla, jolla myös oli Batman-puku, oli ilmeisesti todella mukavaa…

Paina nyt JAA-painiketta jotta ystäväsikin saavat nauraa tänään, he ansaitsevat sen!