Vitsi: Punkkari riivaa 73-vuotiaasta – ikäherran brutaali vastaus lyö jauhot klopin suuhun

Rakastan itse punk-tyyliä ja aatetta ja ne olivat minulle lähellä sydäntä etenkin nuorempana. Samalla olen aina kunnioittanut itseäni vanhempia (paitsi jos he ovat tehneet hyvin selväksi, etteivät itse kunnioita ketään).

Tämä vitsi kertoo nuoresta punkkarista, joka haastaa kohtaamansa vanhan herran. En halua paljasta liikaa, mutta hänen vastauksensa sai minut nauramaan ääneen.

Monet nuoremmat ihmiset uskovat, että vanhukset ovat tyhmiä ja hauraita eivätkä pysty puolustamaan itseääna. Mutta he eivät ymmärrä, että iän myötä karttuu kokemusta, ja kaiken, mitä nuori osaa, ovat isovanhemmat tehneet jo 1000 kertaa aiemmin.

Lue myös: Vitsi: 71-vuotias savolainen Maarit sai Viagraa lääkäriltä – 7 päivää myöhemmin hän soitti shokissa tohtorille

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Lue myös: Vitsi: Meno kuumenee iäkkään savolaisparin sängyssä – sitten mies lausuu 4 sanaa ja kaikki menee päin hel*ettiä

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Isä ja tytär olivat kauppakeskuksessa ostoksilla. Heidän missionaan oli hankkia uudet kengät 73-vuotiaalle isälle.

Kaksikko päätti pian istahtaa nauttimaan jotain syötävää. Pian tytär huomasi, että isä oli tuijottanut nuorta punkkaria todella pitkään ja intensiivisesti.

Teinin hiukset oli muotoiltu piikeiksi ja värjätty eri väreillä, oli vihreää, sininstä, oranssia ja punaista.

Isä sen kun jatkoi hänen tuijottamistaan ja vaikka heidän katseensa kohtasivat useita kertoja isä ei lopettanut tuijottamista.

Onko sinulla ongelma?

Lopulta teini sai tarpeekseen ja tokaisi sarkastisesti:

– Mikä hätänä, käppänä? Etkö ole koskaan tehnyt mitään jännittävää elämässäsi?

Tytär nielaisi kauhuissaan, koska ei halunnut tukehtua ruokaansa – hän nimittäin tiesi isänsä.

Ja niinpä isä vastasikin:

– Kerran olin niin humalassa, että kompastuin papukaijan selkään. Ja nyt vain mietin, että voisitko olla lapseni…

Älä epäröi jakaa vitsiä, jos se sai hymyn huulillesi!