Vitsi: Sovinisti-Roope kieltäytyy auttamasta kotitöissä – vaimon kosto saa laiskamadon kyyneliin

Kotitöihin osallistuminen on itsestäänselvyys useimmille ihmisille. Kaikki ovat hyviä eri asioissa, joten jokainen varmasti löytää tavan olla hyödyllinen.

Alla oleva vitsi kertoo yhdestä laiskimuksesta, joka ei aikonut auttaa vaimoaan ja loppu meneekin nopeasti ainakin ulkopuolisen silmin ratkiriemukkaaseen (ja lapsilta kiellettyyn) suuntaan.

Lue myös: Vitsi: 71-vuotias savolainen Maarit sai Viagraa lääkäriltä – 7 päivää myöhemmin hän soitti shokissa tohtorille

Lue myös: Tuhma vitsi: Nunna saapuu paniikissa gynekologille – tohtorin löydökset saavat sisaren eroamaan kirkosta välittömästi

Lue myös: Vitsi: Myyjä raivostuu, kun seksikäs 18-vuotias kieltäytyy maksamasta – lausuu sitten 5 sanaa, jotka muuttavat kaiken

Roope makasi sohvalla katsomassa raveja eräänä iltapäivänä, kun hänen vaimonsa tuli olohuoneeseen.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

”Näytänkö mielestäsi sähköasentajalta?”

Vaimo istuutui hänen viereensä ja kysyi, milloin Roope aikoi korjata aulan lampun.

– Näytänkö mielestäsi sähköasentajalta? vastasi Roope tokaisi siirtämättä katsettaan televisiosta.

– Et, mutta etkö voisi edes korjata jääkaappia? vaimo kysyi kärsivällisesti.

– Näytänkö kylmäasentajalta? Roope tuhahti.

– Hyvä on, mutta voisit edes korjata sen porrasaskelman joka narisee aivan mahdottomasti, vaimo sanoi, nyt jo hiukan ärtyneenä.

– En varmasti! En myöskään ole mikään hemmetin puuseppä, enkä kestä nalkutustasi. Menen pubiin, Roope sihahti ja marssi ulos talosta.

Tuli takaisin seuraavana päivänä

Roope veti oikein kunnon kännit eikä palannut kotiin ennen kuin seuraavana aamuna ja todella väsyneenä ja menikin suoraan nukkumaan.

Kun Roope heräsi, hän tajusi, että kaikki talon ongelmat oli korjattu. Lamppu loisti niinkuin piti, portaat eivät narisseet ja jääkaappi oli korjattu.

– Miten tässä näin kävi? Roope kysyi uteliaana.

Vaimo hymyili ja selitti.

– Noh. Kun olit marssinut matkoihisi oveen koputti nuori, komea mies. Hän kysyi tarvitsinko apua. Niinpä selitin hänelle kaikki ongelmat mitkä talossamme on ja hän sanoi, että voisi auttaa minua, jos joko harrastaisin seksiä hänen kanssaan tai leipoisin hänelle kakun.

Roope kysyi:

– Selvä, millaisen kakun leivoit hänelle?

Vaimo hymyili ivallisesti ja tokaisi:

– Näytänkö kondiittorilta?!

Paina nyt JAA-painiketta jotta kaikki ystäväsikin saavat nauraa!