44-vuotias haluaa olla maailman tatuoiduin mies – poistatti jopa nänninsä

Aiemmin tatuointeja nähtiin enimmäkseen merimiehillä ja vankiloissa. Nykyään tatuointeja voi nähdä melkein kaikkialla – ikään, sukupuoleen tai harrastuksiin katsomatta.

Joidenkin mielestä tatuoinnit ovat siistejä, joidenkin mielestä eivät, ja se on ok. Jotkut ihmiset rakastuvat tatuointeihin ja hankkivat niitä aina vaan lisää.

Mathew Whelan, 44, Englannista on yksi heistä. Hänellä on eniten tatuointeja kotimaassan Daily Mailin mukaan.

Täällä Hyvissä nauruissa, emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös antaa näkyvyyttä ihmisille, jotka ovat valinneet elää omaan ainutlaatuista elämää. Mielestämme kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja heitä tulee kunnioittaa elämäntyylistä ja ulkomuodosta riippumatta!

40 000 puntaa on summa, jonka 44-vuotias birminghamilainen Mathew käytti peittääkseen koko kehonsa tatuoinneilla.

Nännit poistettiin

Mathew, joka on vuodesta 2008 lähtien käyttänyt ainutlaatuista nimeä, King Of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-ite, tajusi jo yhdeksänvuotiaana pitävänsä vartalonmuokkauksista.

Aikuisena hän sitten aloitti muodonmuutoksensa ja on muun muassa tatuoinut silmämunansa ja leikkauttanut nänninsä.

– Tatuoinneista voi tulla riippuvuus, mutta minulle ne ovat elämäntapa, hän sanoo Daily Mailille.

Pankki kieltäytyy antamasta lainaa

Pankki kieltäytyy lainaamasta rahaa Mathew’lle, mikä on pakottanut hänet laittamaan ruumiinmuutoksensa tauolle. Hän ei ole voinut ottaa uutta tatuointia tammikuun 2023 jälkeen.

– Tällä hetkellä minulla on pieni tauko, pankki haluaa minun maksavan asuntolainaa pois, joten otan muutaman vuoden rauhassa.

Yhteensä King of Ink Land on viettänyt tatuointineulan alla yli 1500 tuntia. Vuonna 2016 hän rikkoi maailmanennätyksen, kun hänen 36 tatuoijaa työsti häntä samanaikaisesti.

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!