Esikoulun opettaja on tatuoinut silmänsä ja kielensä

Monille ulkonäkö on suora heijastus heidän persoonallisuudestaan.

Se, miltä haluaa näyttää on tietysti jokaisen oma asia, ja jos sinulla on ylevä persoonallisuus, ei ehkä ole outoa, jos valitset ulkonäön ja pukeutumistyylin, joka erottuu joukosta.

Ranskalainen Sylvain Helaine, on tatuoitu päästä varpaisiin – silmänvalkuaisia ja kieltä myöten.

Se kuitenkin tarkoittaa, että varhaiskasvatuksen opettajana työskentelevä Sylvain ei saa enää hoitaa alle kuusivuotiaita lapsia – hänen ulkonäkönsä pelottaa heitä liikaa.

Sai lapsille painajaisia

Sylvain aloitti tatuointiprojektinsa 27-vuotiaana. Sen jälkeen hän on viettänyt tatuointineulan alla noin 460 tuntia ja nykyään 35-vuotias on peittänyt suurimman osan kehostaan ​​erilaisilla kuvioilla.

Kiinnostus tatuointeja kohtaan on kuitenkin johtanut siihen, että Sylvain ei enää saa opettaa alle kuusivuotiaita esikoulussa, jossa hän työskentelee ja joka sijaitsee aivan Pariisin ulkopuolella.

Tämä päätös tehtiin sen jälkeen, että eräs lapsi jota Sylvain oli opettanut oli tämän vanhempien mukaan nähnyt miehestä painajaisia.

Pari kuukautta myöhemmin Sylvainille kerrottiin, että hän saisi opettaa vain kuusi vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia.

– Mielestäni päätös oli surullinen, Sylvain sanoo Reutersille.

”Ei ole ollut ongelma”

Sylvainin mukaan hän ei pelottele itse opettamiaan lapsia.

– Kaikki oppilaani, myös heidän vanhempansa, ovat täysin sinut ulkonäköni kanssa, koska he tuntevat minut. Vain ihmiset, jotka näkevät minut kaukaa, ajattelevat pahaa, Sylvain sanoo Reutersille.

Vaikka hän ei enää saa työskennellä pienimpien kanssa, Sylvain ei halua vaihtaa työpaikkaa. Hän toivoo myös, että hänen ulkonäkönsä voi opettaa oppilaita olemaan arvostelematta muita ihmisiä.

– Olen opettaja, rakastan työtäni. Kun oppilaat kasvavat aikuisiksi, heistä saattaa tulla avoimempia kuin muista, Sylvain tuumaa Reutersille.

Mitä ajattelet tästä? Paina JAA-painiketta ja muista pitää kunnioittava sävy kommenteissa.