2 lapsen äiti Lisa osti viettelevän tonttupuvun verkkokaupasta – lopputulos on saanut ihmiset nauramaan katketakseen

Vaatteiden ostaminen verkosta voi olla epätarkkaa tiedettä.

On varmistettava, että vaatteet ovat oikean kokoisia ja värisiä, että ne istuvat hyvin juuri omalle vartalolle ja vasta kun saa tavarat kotiin, voit olla varma, oliko ostos onnistunut.

Henkilökohtaisesti en koskaan ostaisi kenkiä tai housuja verkosta, koska olen hyvin nirso istuvuuden suhteen.

Lue myös: Kunta kieltäytyi myöntämästä Ericille rakennuslupaa autotalliin – hänen nerokas kostonsa on saanut miljoonat hurraamaan

Lue myös: Isälle riitti poikien puhelimien räplääminen ruokapöydässä – antoi klopeille opetuksen, jota eivät hevin unohda

Kahden lapsen äiti Lisa Williamson pohtii luultavasti myös, pitäisikö hänen lopettaa verkko-ostokset tulevaisuudessa. 29-vuotias skotlantilaisnainen halusi löytää jouluisen asun tanssikurssilleen, ja kun hän löysi Ebaysta rohkean tonntupuvun klikkasi hän sen heti ostokärryyn, raportoi The Mirror.

Pettyi pahasti

Puku maksoi mitättömät 6,98 puntaa, eli noin kahdeksan euroa. Tämä olisi herättänyt epäilyksiä monessa, mutta ei Lisassa, sillä kuvissa asu näytti sekä kauniilta, että laadukkaalta.

Mutta kun paketti sitten saapui muutaman päivän kuluttua, lävähti todellisuus nopesati päin Lisan kasvoja – hän oli ostanut sian säkissä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Facebook

Kun kahden lapsen äiti sovitti pukua, oli se niin huvittavan näköinen, että hän päätti jakaa kuvan koko Internetin iloksi.

Tulee olemaan varovaisempi

Mitä mieltä Lisa on, aikooko hän koskaan enää luottaa mainontaan tämän huijauksen jälkeen?

– Aion jatkossakin tehdä ostoksia verkossa, mutta olen todennäköisesti varovaisempi tulevaisuudessa, Lisa naurahtaa.

Facebook

Onneksi puku ei ainakaan kaatanut hänen talouttaan!

Älä epäröi painaa Jaa-painiketta, jos kuvat saivat hymyn huulillesi!