Tämä 2 minuutin testi paljastaa milloin kuolet

Haluaisitko tietää tarkalleen milloin kuolet? No, tämän nopean testin avulla voit saada valaistuneen veikkauksen.

Lue myös: Erik petti vaimoaan ja jätti tämän puille paljaille – vaimon nerokas kosto on saanut miljoonat ympäri maailman hurraamaan

Lue myös: Lista: 9 asiaa, jotka tapahtuvat kehossasi, jos juot kahvia joka päivä – kohta 7 on tärkeä

LaBible kirjoitti testistä, joka on helppo suorittaa. Siihen tarvitsee vain itsensä ja hieman lattiatilaa.

Aloita istumalla jalat ristissä, aivan kuin silloin kun istuit ringissä päiväkodissa.

Asetu ensin istumaan

Saat alkuun 10 pistettä ja nyt tehtäväsi on yrittää nousta seisomaan – ilman käsiä tai käsivarsia.

Menetät pisteen aina kun käytät käsiä, polvia, kyynärvarsia, jalkojen sivuja tai nojaat kätesi polven tai reiden alueelle. Kun olet noussut seisomaan, vähennä pisteitäsi ja laske lopullinen tuloksesi

Nyt saatat ihmetellä, miten tämä testi liittyy siihen, milloin mahdollisesti kuolee. Testi juontaa juurensa European Society of Cardiology -yhdistyksen tekemästä tutkimuksesta, jossa tuhannet ihmiset kokeilivat sitä.

Tulosten tulkinta

Tutkimuksessa havaittiin, että ne, jotka saivat nollasta kolmeen pistettä, kuolivat kuusi kertaa todennäköisemmin seuraavan kuuden vuoden aikana kuin heidän ikätoverinsa. Ihanteellisesti haluaisi saada vähintään kahdeksan pistettä, jos haluat elää pitkään.

Jos juuri testasit itsesi ja olet huolestunut tuloksista, muista, että testi on yleensä suunnattu 50–80-vuotiaille. Jos olet nuorempi ja saavutit erinomaisen tuloksen, älä myöskään liikaa ylpisty – testi on tarkoitettu mittaamaan voimaa ja tasapainoa, jotka voivat vaikuttaa kaatumisriskiin, erityisesti iän karttuessa.

Asiantuntijat ovat todenneet, että tämä testi on hyvä ”nopea ja suurpiirteinen” tapa tarkistaa tiettyjä terveystiloja, mutta älä luota liikaa sen tuloksiin.

On tärkeää muistaa, että terveelliset elämäntavat ja omasta terveydestä huolehtiminen ovat avain pitkään ja terveeseen elämään, eikä yksittäinen testi voi antaa täydellistä kuvaa terveydestäsi.